1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

razvantobosaru11”Micul Ajax” / În Valea Jiului, Chindia n-a avut nicio șansă, pentru că centralul Alexandru Crișan, ajutat de asistentul Fecioru, s-au pus de-a curmezișul! A fost un meci pe care, credem noi, târgoviștenii nu ar fi putut să îl câștige vreodată! Dar să vedem cum a fost! 



JIul Petroșani - Chindia Târgoviște 2-1 (1-0)
Au marcat: Cioabă (min.24/din 11m), I.Radu (48) - Toboșaru (50). Au arbitrat: Alexandru Crișan - Cornel Fecioru și Aurel Iordăchescu (toți din București). Obs.FRF: Victor Cicu (București) și Octavian Ștreng (Oradea). La tineret - rezerve 1-1

Jiul: Toader (cpt) - Zamfirescu, Călugărița, Cioabă, Mititel - Cristescu, Roșoagă, Prisecesnu (62 - S.Radu, V.Stancu (46 - I.Radu) - Matinca (80 - Baicea), Stoian. Antrenor: Ion Ion.

Chindia: Jipa - Becheanu, Ir.Voicu, Țermure (cpt), M.Pană - Bogoi, Grama (46 - Toboșaru), Mitu, Ristea - Luca (75 - C.Ciobanu), Antal. Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Etapa a 26-a a programat o deplasare grea pentru Chindia (locul 10, cu 34p) - în Valea Jiului, ”minerii” - aflați pe locul 9, cu același număr de puncte, abordând meciul cu multă ”ambiție”! Oricum, scorul a fost deschis după o gravă eroare de arbitraj, a centralului Crișan, care la o ciocnire involuntară dintre Stoian și Irinel Voicu (până la urmă puțin neatent!), dictează rapid, lovitură de pedeapsă. A transformat precis Cioabă (min.24/1-0). Cu un sfert de ceas înainte de pauză, Marius Luca scapă singur, către gol, dar asistentul Fecioru, semnalizează aiurea (!), afară din joc, la atacantul târgoviștean! Jucătorii Chindiei au ieșit cumva debusolați de la vestiare, astfel că Țeremure nu se poate concentra repede la joc și Ion Radu - nou intrat în teren, îl driblează sec, printre picioare, pe căpitanul nostru și înscrie relativ ușor, pe lângă Jipa, pentru 2-0 (min.48). ”Tobi” va reduce din handicap la doar două minute, profitând de indecizia lui Mititel și-l învinge pe Toader. O înfrângere care înainte de meciul fără spectatori,cu FC Argeș - aflată în cursa pentru un loc în cupele europene, mai coboară Chindia un loc în clasament, având deja -5 la ”adevăr”!

 

Foto: Omul de gol al Chindiei, în meciul de la Petroșani

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii