1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ghergu3678Meciul cu Sportul Studențesc, din etapa a 25-a, s-a jucat cu ”porțile închise” și nu pentru toate biletele au fost vândute, ci pentru că târgoviștenii ispășeau prima, din cele două etape de suspendare, fără spectatori, pe teren propriu, după incidentele de la finalul meciului cu Gloria Bistrița. Oricum, la ora când Marcel Lică a fluierat începutul jocului, ruinele Curții Domnești erau acoperite de ”străjerii” Chindiei, prezenți dis-de-dimineață pentru a prinde un loc mai în față pe metereze.

 


Chindia Târgoviște - Sportul Studențesc 1-0 (1-0)
A marcat: Ghergu (min.38).

Chindia: Jipa - M.Stoica, Ir.Voicu (87- Ristea), Țermure (cpt), Ghergu - Grama, Mitu, Becheanu, M.Pană (77- Rădoi) - Antal (75- Toboșaru), Luca. Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Sp.Studențesc: Nae- Pîcleșan (80-A.Popa),Cărbunaru, T.cristea (cpt), Lalciu (75 - Neacșu) - Măuță, Diniță, Pădureț, Fl.Dumitru - Caraman (55 - Pitu), Șumudică. Antrenor: Imilian Șerbănică.

Au arbitrat: Marcel Lică (Constanța) - Patrițiu Abrudan (Cluj) și Șefan Poenaru (Botoșani). Obs.FRF: Florin Gîtejan și Ion Bonini (ambii din București). La tineret- rezerve 0-0.

Chindia simțea amenințarea retrogradării și începea cu gândul la victorie, dar Mitu (min10) și Țermure (20), ratează spațiul porții, fiecare din lovituri cu capul. După o jumătate de oră, Marius Stoica pătrunde în careul ”studenților” și este faultat de Măuță. Din păcate, Marian Pană, șutează puternic, dar pe lângă poartă, după care oaspeții au prins curaj și ratează în trei rânduri deschiderea scorului. Și totuși, primii care greșesc sunt bucureștenii (38): Luca l-a driblat scurt pe Lalciu, a centrat, Marian Pană a prelungit precis cu capul și Ghergu reia cu sete din 10 metri, direct în plasă. După pauză, oaspeții parcă se trezesc și au forțat reduta târgovișteană prin Pitu (min.60 - luft, din careul mic, la pasa lui Șumudică) și Tom Cristea (65- lob, din careul mare, peste Jipa, dar și peste poartă). Ristea a avut șansa desprinderii (min.88), dar Nae a scos slavator cu piciorul precum un portar de handbal!

Foto: Marcel Ghergu, omul care a adus victoria, cu Sportul

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii