1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

negrufcarges2După cum spuneam, zilele trecute, etapa a 27-a a fost una fără spectatori pentru Chindia, în meciul cu FC Argeș! Gruparea argeșeană se afla în cursa ocupării unui loc în cupele europene. pentru că înaintea meciului erau pe locul 5, cu 41 de puncte. Au venit la Târgoviște cu Adrian Mutu, dar și Bârdeș, plus Mielușică... 
Chindia Târgoviște - FC Argeș Pitești 2-1 (1-1)
Au marcat: Bogoi (min.30), Antal (65) - Cr.Negru (29)

Chindia: Jipa - Becheanu, Ir.Voicu, Țermure (cpt), Ghergu ( 85- Grama) - M.Stoica, Bogoi, Mitu, M.Pană (51 - Bălașa; 76- Ristea) - Luca, Antal. Antrenor: Silviu Dumitrescu.

FC Argeș: Vintilă - C.Cristescu, V.Popa (cpt ), Săndoi, Mogoșanu (86 - G.Dumitru) - Lăcustă, V.Năstase, Crivac - Bîrdeș (74 - Ceaușu), A.Mutu (50 - Mielușică), Negru. Antrenor: Ion Moldovan.

Au arbitrat: Adrian Porumboiu (Vaslui) - Vasile Avram (București) și Marcel Toader(Constanța). Obs.FRF: Zoltan Erdei (Slatina) și Mircea Cezar Ionescu (București). La tineret- rezerve: 1-0 (1-0)

Dacă stăm și analizăm cele două echipe, este clar că în teren s-au aflat mulți foști sau viitori jucători ai Chindiei - Bîrdeș și Mielușică - la FC Argeș, Cristi Negru, Ceaușu, Gabi Dumitru - viitori jucători ai Chindiei!

Cum spuneam, meciul s-a jucat fără spectatori, pe o vreme rece și un teren extrem de alunecos! Porumboiu a avut o misiune dificilă, arătând nu mai puțin de 9 cartonașe galbene și două roșii! Meciul a început în nota de dominare a gazdelor, dar cei care au marcat primii au fost oaspeții - Cristi Negru (min.29) a rupt plasa porții, asistentul constănțean fiind surprins de viteza mingii! Imediat după gol, Bogoi, a luat mingea de la centru, a driblat totul în cale și trece în slalom, printre V. Popa, Săndoi, Lăcustă și Mogoșanu, înscriind pe lângă Vintilă (min.30/ 1-1). Chindia avut șansa desprinderii înainte de pauză, dar ”ghiuleaua” lui Marian Pană nimerește transversala porții lui Vintilă (min.33). Pauza a fost un sfetnic bun pentru Chindia, pentru că iureșul târgoviștenilor s-a concretizat și pe tabela de marcaj prin golul lui Mihai Antal (min.65) - care a șutat puternic de la vreo 10-11 metri și fără vreo șansă pentru portarul piteștean, consfințind o victorie meritată a Chjndiei, apluadată de fanii prezenți pe ruinele Curții Domnești! Cu cele 3 puncte, Chindia a revenit în prima jumătate a clsamentului ( n.r. - locul 9, cu 37 de puncte), dar emoțiile retrogradării erau departe de a fi împrăștiate!

Foto ( ”liga2 - prosport.ro”): Cristi Negru - autorul golului argeșean, viitorul atacant al Chindiei!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii