1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

jipa200petrolulEtapa a 24-a a programat un duel între vecini, Petrolul vs Chindia! Vecini și în clasament, pentru că prahovenii ocupau după 23 de etape locul 13, iar Chindia 12! Puțin a lipsit ca târgoviștenii să plece cu toate cele trei puncte! Dar să vedem care a fost povestea acestui meci! 




Petrolul Ploiești - Chindia Târgoviște 1-1 (0-1)
Au marcat: Bălăceanu (Min.78) / Bălașa (18) . Au arbitrat: Viorel Ilie (București - M.Munteanu (București) și Iulian Spătaru (Timișoara). Observator FRF: Gheorghe Dumitrescu (București) și Francisc Kollossi (București). La tineret-rezerve: 2- 0 (0-0) - meci la care subsemnatul a oficiat ca asistent, al centralului Constantin Ene (București), unul dintre asistenții delegați neprezentându-se la meci!

Petrolul: Rădulescu - Baștină, Bălăceanu (cpt), Bica (46 - Plăvache), D.ChIriță, Leahu - Măldărășanu, Pîrlog, Zmoleanu (79 - Andreicuț) - Zafiris (66- G.Matei), Frunză. Antrenor: Ioan Andone

Chindia: Jipa - Becheanu, Bogoi, Țermure (cpt), Ir.Voicu, M.Pană - M.Stoica, Bălașa (68 - S.Rădoi), Mitu - Luca, Antal (88- Toboșaru). Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Chindia avea în lot doi ploieșteni - M.Jipa (titular) și M.Grama, în vreme ce la Petrolul jucau ca titulari doi dâmbovițeni - portarul Rădulescu și fundsașul Leahu. în plus, Chindia venea și cu o noutate de ultimă oră - atacantul Mihai Antal (de la Dinamo), acesta fiind și coautor la golul marcat de Cristi Bălașa: deschidere în adâncime la Marius Stoica (min.18) - ”Piticu” a șutat puternic, Rădulescu n-a putut reține și a respins, iar Bălașa, atent, a reluat în plasă, făcând ”liniște„ în tribune! ”Găzarii puteau egala în ultimul minut al reprizei, însă Zmoleanu s-a... speriat de Jipa și a luftat în fața porții goale! Chindia a avut șansa desprinderii însă arbitrul nu vede sau n-a vrut să vadă (!), cum Plăvache ”l-a cosit” pe Luca în suprafața de pedeapsă (min.50). În minutul 75, Rădulescu nu poate reține șutul lui Antal, scăpând mingea printre picioare, dar, aceasta a ocolit și poarta ploieșteană ieșind în afara terenului ”pe lângă”! Gazdele reușesc egalarea (min.78), pe fondul dominării oaspeților, dar neconcretizată pe tabela de marcaj: corner Zmoleanu și Bălăceanu s-a înălțat și a deviat pe lângă Jipa, în plasă (1-1)!

Foto: Mitică Jipa, a fost la meciul cu numărul 200, în Divizia A, la Ploiești!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii