1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

onisemiuc3Etapa a 21-a a programat, la Târgoviște, un meci extrem de important, cu Farul , dar cu gândul la întâlnirea cu ”lanterna roșie”.  A fost un joc interesant, în care balanța s-a înclinat în favoarea noastră, în doar câteva minute, spre bucuria suporterilor târgovișteni! 



Chindia Târgoviște - Farul Constanța 2- 0 (0-0)
Au marcat: Onisemiuc (min.63) și Sorin Rădoi ”Tule” (68)

Chindia: Jipa - Becheanu (75 - D.Florea), Ir.Voicu, Țermure (cpt), Bogoi, Ghergu - Bălașa, M.Stoica, Reghecampf - Toboșaru(62 - Onisemiuc; 65 - S.Rădoi), Luca. Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Farul: Munteanu - Ghișan, Barbu (cpt), Dinu, Tănasă (45 - Stere) - Tudor (55- Țeican), Toma, Axinciuc, Zadea - P.Grigoraș, B.Oprea. Antrenor: Ion Marin

Au arbitrat: Constantin Zotta - Cornel Fecioru (ambii din București) și Daniel Munteanu (Bacău). Obs.FRF: Nicolae Pantea (București). La tineret-rezerve 1-1 (0-1)

Chindia se afla la -3 în clasamentul adevărului, pe locul 11, urmând ca etapa viitoare să joace la Brașov, având totuși un avans de  9 puncte față de ”lanterna roșie”, de sub Tâmpa! Tocmai de aceea, meciul cu Farul era extrem de important. Istoria acestui meci s-a scris în doar cinci minute. Constănțeanul Onisemiuc a intrat în teren în minutul 62 - încă nerefăcut complet, fiind trimis în teren cu acceptul medicului care i-a făcut o injecție și 3 minute mai târziu a deschis scorul după centrarea lui Ghergu. Din păcate bucuria golului a fost ”tăiată” de o recidivă și a fost schimbat, inspirat , cu Sorin Rădoi care a marcat și el, ca și Onisemiuc - primul gol în Divizia A, la primul atac de la intrarea în teren, consfințind o victorie muncită, dar meritată a Chindiei. Oasapeții au șansa rvenirii în joc, dar Axinciuc (min.85) ratează, exasperându-l pe Ion Marin, după ce Stere (min.53) și B.Oprea (55), l-au dus pe „Săpăligă” la un pas de infarct, ratând incredibil deschiderea scorului!

Foto (facebook): Mircea Onisemiuc s-a dovedit un adevărat progfesionist, atât la Chindia, dar și peste tot pe unde a jucat! El și-a încheiat cariera în Germania, la Ahlen , Valbert și Duisburg (2016-2019)!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii