1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

bundea5670Meciul din etapa a 20-a, jucat de Chindia, în Giulești, n-a fost unul spectculos, dar târgoviștenii au jucat parcă cu „frâna trasă”, rapidiștii câștigând mai ușor de cât o arată scorul. Ce echipă a avea, în acea vreme și Rapidul... Pancu, Bundea, Zamfir, Dulca, Mohoca, Constantinovici și lista poate continua!




Rapid București - Chindia Târgoviște 2-0 (1-0)
Au marcat: Cr.Dulca (min.20) și Pancu (59).

Rapid: Bratu - Stanciu, Dulca, Mohora, Constantinovici (cpt), Nanu - Zamfir (60 - Iencsi), Pancu, Tîrțău (25- Bugeanu)-Bundea, B.Andone. Antrenor: Ion Dumitru.

Chindia: Jipa - Reghecampf, Ir.Voicu, Țermure (cpt), Bogoi, Ghergu - Onisemiuc ( 26 - Ristea; 46 - D.Florea), Bălașa (65- Ivan), M.Stoica - Toboșaru, Luca. Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Au arbitrat: Iosif Biro (Mediaș) - Bratu Cațaroș (Călărași) și Iosif Olah (Sf.Gheorghe). Obs.FRF: Dan Ionescu (București). La tineret-rezerve 2-1 (1-0)

Chindia a început meciul în forță, dar mingea a lovit de două ori bara porții rapidiste! Astfel că, în ciuda desfășurării jocului, cei care vor deschide scorul au fost rapidiștii, după doar 20 de minute, la prima ocazie notabilă: combinație Nanu - Bundea, finalizată de Cristi Dulca, după o pasă precisă a lui Bundea fundașul gazdelor învingându-l ușor pe Jipa (1-0). Bundea a fost și la originea golului doi (min.59), după o deschidere prelungită de Bugeanu și reluată de Pancu în poarta Chindiei. O victorie meritată a bucureștenilor, după un joc șters al târgoviștenilor, începând cu a doua parte a primei reprize! 

Foto (gsp.ro): Zeno Bundea - ”acarul” care a deschis ”liniile” Rapidului, către poarta Chindiei!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii