1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

g34Vara aceasta, toată lumea se îmbracă de la Sport Top, magazin situat in centrul vechi din Târgoviște (lângă Primărie). Vizitează magazinul nostru și alege ceea ce îți place! Branduri de top sunt aici! George Chircă, este unul dintre câștigătorii concursului nostru și a ales, cu bucurie, ce și-a dorit! Deși, spune el, sunt atât de multe lucruri frumoase… încât este foarte greu să alegi!

 

George Chircă a câștigat concursul nostru, organizat în parterneriat cu  Sport Top și Asociația Județeană de Minifotbal Dâmbovița. A fost cel care a primit un voucher de 200 de lei.

george2

În vara aceasta, toată lumea se îmbracă și se încalță de la Sport Top! Magazinul este situat în centrul vechi, vizavi de Primăria Târgoviște. Marile branduri, precum Nike, New Balance, Adidas, JOMA , Kappa și multe altele sunt toate, la un loc, pentru tine.

george3

 

Sport Top îți face vara mai frumoasă!

 

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii