1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaionbusuiocChindia Târgoviște rămâne în Liga 2… Este, din nefericire, o certitudine. Am citit ce au scris câțiva oameni din presa sportivă locală, precum Costin Mihai, Ionuț Marin sau Ionuț Parghel… Am surprins părerile unor oameni care au fost sau sunt în administrația locală: primarul Cristian Stan, Ciprian Prisăcaru, Gabriel Boriga… Am analizat și zeci de mesaje venite din partea fanilor… De ce nu suntem în Liga 1?

 

Chindia Târgoviște se va lupta, din toamnă, tot în Liga a 2-a. Doar că divizia va fi una mult mai ”solidă”… Ieri, a fost șansa unei generații! Și a unor oameni care își doreau să vadă meciuri de primă ligă, la Târgoviște… Din nefericire, nu va fi așa… Asta pentru că jucătorii Chindiei au prezentat un moment de care ne vom aduce aminte cu multă tristețe… loviturile de departajare! A fost un chin, pentru fiecare iubitor al fotbalului târgoviștean… care trebuia să privească…

Mulți laudă performanța Chindiei… Și mai mulți susțin lucruri pe care nu le pot dovedi… Părerea noastră este că … atât se poate, momentan. Dacă se putea mai mult, ieri, vedeam alt joc. Voluntari a fost o echipă ce putea fi bătută… Cel puțin din repriza a doua!

Cu ce rămânem?
Cu gânduri amare, triste, dar și cu imaginea unui stadion plin! Cu oameni care scandau ”Chindia, Chindia”, dar și cu… tăcere, așa cum s-a întâmplat după executarea loviturilor… Este ușor să criticăm, să judecăm… Ne vom limita să spunem doar atât: o echipă care execută în acest fel cele mai importante lovituri de la 11 metri nu merită sau nu vrea să merite un loc în Liga 1.

Altfel, Chindia ne-a făcut să vibrăm! Să sperăm frumos! Să visăm că se poate! Ce frumos ar fi fost să ne trezim acum și să realizăm că finalul jocului de ieri e doar un coșmar! Din păcate nu este așa! S-a irosit, probabil, cea mai bună oportunitate din ultimii 20 de ani… Cu siguranță că jucătorii nu trebuie puși la…zid! Dar, în opinia noastră, nici nu trebuie transformați în eroi, după un joc modest și un întreg sezon cu atât de multe semne de întrebare.

Iar cei care se întrec în elogii trebuie să se gândească la următorul aspect: Chindia va juca în liga 2, pe un stadion învechit… Fără nicio perspectivă, deocamdată! Și cel mai mult nu suferă jucătorii, conducerea echipei, sponsorii sau edilii! Nu! Cel mai mult suferă suporterii! Cei care și-au permis să viseze! Și-au dorit, dar nu a fost suficient!

Sursă foto: facebook, Ion Busuioc

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii