1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

primariatgv.roAstăzi, la Primăria Târgoviște a fost organizată o conferință de presă, înaintea barajului de promovare în Liga 1, susținut de Chindia Târgoviște. Organizatorii evenimentului din această dimineață (reprezentanții Primăriei Târgoviște), au ignorat, din nou, site-ul nostru.  Președintele clubului Chindia, Marcel Ghergu, își cere scuze: ”Îmi pare rău, nu noi ne-am ocupat de invitații. Credeam că nu ați putut ajunge!”

 

Reprezentanții Primăriei Târgoviște tratează diferențiat presa din județul Dâmbovița! Nu este primul eveniment la care site-ul nostru nu are…intrare! Asta pentru că nimeni de acolo nu ne-a anunțat de conferința de presă susținută cu ocazia barajului de promovare în Liga 1,  la care va participa Chindia Târgoviște. Contactat telefonic, președintele clubului Chindia Târgoviște, Marcel Ghergu, ne-a declarat: ”Îmi pare rău, nu noi ne-am ocupat de invitații. Credeam că nu ați putut ajunge!”

Curios sau nu, site-ul nostru este de doar… șase ani pe piața media, din județ. Așa că... greu de crezut că cineva de la Primărie nu știe că…existăm!

Nu-i nimic! Mergem înainte și vom încerca să vă oferim informații, la timp, chiar dacă nu suntem doriți de edilii locali! Cu atât mai mult cu cât niciodată nu am avut ceva de împărțit cu ei!

Hai, Chindia! Succes, la baraj!


Sursă foto: finantare.ro

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii