1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

minivoleiFederația Română de Volei a încredințat Clubului Sportiv Școlar Târgoviște și organizarea turneului semifinal la cadete, ceea ce înseamnă un atu în plus în vederea calificării la turneul final! Succes, CSȘ Târgoviște! La cât mai multe victorii!

 

După turneele la Speranțe și Minivolei, CSȘ Târgoviște va organiza și Turneul Semifinal din Campionatul Național de volei - cadete! Este, dacă vreți, o recunoaștere a potenței organizatorice a clubului târgoviștean, pe lângă cea a capacității valorice! Așadar, CSȘ Târgoviște (antrenor Ion Atanasiu) va organiza turneul semifinal al seriei a 2-a, între 29-31 martie, alături de Dinamo București, Top Volei 05 Constanța și LPS Viitorul Pitești. Câștigătoarele celor 6 serii semifinale se califică la turneul final.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii