5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

0002csmvoleitgvSâmbătă, 23 martie 2019, echipa noastră de volei feminin întâlnește pe Știința Bacău, într-un meci contând pentru prima etapă a play-off-ului Diviziei A1. Partida va începe la ora 18:00 și se va disputa în Sala Sporturilor, din Târgoviște, accesul spectatorilor fiind gratuit! Declarații, în exclusivitate, de la Sara Klisura, Cristian Savu și Gabriel Boriga! Plus programul din play-off și clasamentul, la zi!

 

”Cred în echipa noastră!”
Sara Klisura: ”Va fi un meci foarte greu și totodată unul dintre cele mai importante jocuri pentru noi, pentru că ne luptăm cu Știința Bacău pentru locul 3. Va fi dificil pentru ambele formații, dar eu cred în echipa noastră! Și imi doresc să obținem toate cele trei puncte puse în joc (...) Iubesc această echipă și mă simt bine la Târgoviște. Și imi place că noi ne înțelegem foarte bine, în teren, dar și în afara lui (...) Invit toți oamenii care pot veni să ne sprijine, pentru că avem nevoie de ei, cu siguranță! Așadar, ne vedem la ora 18:00, la Sala Sporturilor!”

0001csmvoleitgv


Un meci cât o finală!
Gabriel Boriga: ”Meciurile cu Bacăul sunt pentru noi finale. Întotdeauna ne-a fost greu să jucăm cu ele (...) Eu zic că este momentul să facem acest pas decisiv, să câștigăm punctele puse în joc și eu cred că tot ce se întâmplă în jurul nostru ne dă această putere. Am pregătit foarte bine vârful de formă să îl avem în această perioadă (...) Ne bazăm pe sprijinul și aportul publicului. Spectatorii sunt foarte importanți pentru noi. Și în ultimul joc cu Bacăul și cu Blajul, suporterii au făcut diferența. Entuziasmul lor… Copiii care vin în număr din ce în ce mai mare. Și este îmbucurător să vedem asta (…) Noi aducem la Târgoviște jucătoare care pot fi modele comportamentale! Modele de urmat! Acesta este scopul nostru! Să le arătăm celor mici modele de performanță. După cum știți copiii preferă interentul, jocurile pe calculator... Nu e rău, dar trebuie să vadă că sportul poate să îți aducă sănătate, celebritate, bani. Este absolut normal și firesc!”

Voleiul se vede în sală!
Gabriel Boriga:”Din păcate, imaginea care s-a abătut asupra clubului nu este una reală. Realitatea este dată de rezultate. Eu întotdeauna am spus acest lucru! Este dată de ceea ce se vede cu ochiul liber. Nu de ceea ce se presupune, nu de ceea ce se inventează, nu de ce se aude pe la colțuri. Realitatea este cea pe care iubitorii de sport o pot vedea în fiecare zi la antrenamente, în fiecare săptămână la meciuri! Și se pot convinge singuri.” 


Să umplem Sala Sporturilor!
Gabriel Boriga: ”Sala Polivalentă este un loc în care toți iubitorii de sport trebuie să vină. Trebuie să vină pentru că sunt echipele noastre. Sunt ale târgoviștenilor! Există performanță, care acum este una remarcabilă. Să fii la volei pe locul al treilea, după cele două mega-puteri din voleiul românesc și aș putea spune, fără să îmi fie teamă că exagerez și din voleiul european, vorbim de CSM București și Alba Blaj – este o reală performanță. Îi invit și îi aștept pe toți să se bucure de un super spectacol sportiv! Până la urmă, să ai parte de astfel de meciuri, în Sala Sporturilor, la tine acasă, eu zic că este un privilegiu!

Cristian Savu, director adjunct: ”Dacă noi sâmbătă câștigăm acest meci, în mare parte putem spune că ne-am asigurat locul 3! Cu toate că sezonul este în desfășurare, mai avem multe meciuri, pe care trebuie să le câștigăm, dar cred că facem un pas uriaș în obținerea obiectivului (...) Am demonstrat în meciul cu Blaj că dacă jucăm un volei de calitate putem învinge orice echipă din România. CSM Târgoviște trece printr-o perioadă bună! Îi așteptăm pe târgovișteni să vină lângă echipă și să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele propuse. Și eu sper ca toții iubitorii sporturilor de sală să vină sâmbătă și să susțină echipa!”


Programul CSM-ului în play-off este următorul:
23 martie 2019: CS Municipal Târgoviște – Știința Bacău;
30 martie 2019: CSM Lugoj – CS Municipal Târgoviște;
6 aprilie 2019: CS Municipal Târgoviște – CS Volei Alba Blaj;
10 aprilie 2019: CSM București – CS Municipal Târgoviște;
13 aprilie 2019: CS Municipal Târgoviște – Dinamo București;
20 aprilie 2019: Știința Bacău – CS Municipal Târgoviște:
24 aprilie 2019: CS Municipal Târgoviște – CSM Lugoj;
1 mai 2019: CS Volei Alba Blaj – CS Municipal Târgoviște;
4 mai 2019: CS Municipal Târgoviște – CSM București;
8 mai 2019: Dinamo București – CS Municipal Târgoviște.

Clasament locurile 1-6 la finalul sezonului regulat:
1.CS Volei Alba Blaj 43p
2.CSM București 38p
3.CSM Târgoviște 32p
4.Știința Bacău 26p
5.CSM Lugoj 15p
6.Dinamo București 13p

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii