1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

voicanplusnedelcu54Tenisul târgoviștean - revine în prim planul disciplinelor olimpice, după ce Sorana Cîrstea a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice, iar Radu Papoe a reprezentat România la FOTE 2017! Succes, Andrei Voican! Și spor la pregătiri! 

 

După Radu Papoe - care a reprezentat România la Festivalul Olimpic al Tineretului European în 2017, alături de judoka Dănuț Pechea, CS Târgoviște are un nou sportiv în delegația pentru ”Mica Olimpiadă”! Andrei Voican - cvintuplu campion național la tenis, pregătit de Pompiliu Nedelcu, va reprezenta România, alături de Alin Fătu (Tenis Club București), la Festivalul Olimpic al Tineretului European, Baku 2019 (21-27 iulie). Nu putem trece peste faptul că tenisul rămâne în ultimele decenii, în prim planul disciplinelor olimpice, pentru sportul dâmbovițean, prin Sorana Cîrstea care a reprezentat România la două ediții ale Jocurilor Olimpice - Beijing 2008 și Londra 2012. Așteptăm cu interes alte... candidaturi pentru loturile olimpice ale României și din alte discipline sportive, fie ele și pentru ”Mica Olimpiadă”!

Foto (facekook): Andrei Voican - alături de antrenorul său, Pompiliu Nedelcu


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii