1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

papoe0012Zilele acestea, la Mediaș se desfășoară un puternic turneu de tenis pentru juniori U18 - World Tennis Tour, la care participă jucători din SUA, Franța, Danemarca, Ecuador, Israel, China, Suedia, M.Britanie, Canada, Ungaria și România. Printre ei și dâmbovițeanul Radu Papoe!

 

Printre jucătorii de pe tabloul principal îl regăsim și pe târgovișteanul Radu Papoe - în prezent legitimat la Dinamo București. În primul tur, Papoe l-a învins pe canadianul Joshua Lapadat, în doar două seturi, 6-3, 6-3. Următorul adversar al târgovișteanului este Nicholas Ionel (ROM). În turneul de dublu, Radu Papoe/Dragoș Popeangă a reușit să treacă de favoriții 3 - chinezii Li/Zhang, cu 7-6, 2-6, 10-8. În sferturi de finală. Papoe/Popeangă - Carnello/Leblanc (Swe/Fra).

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii