5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

motocrosVești bune pentru pasionații sporturilor cu motor, din Moreni și nu numai! Competițiile de pe Dealul Sângeriș sunt cuprinse, ca și în anii anteriori, în calendarul oficial! CSM Flacăra Moreni va organiza Cupa României la motocros - competiție devenită tradițională și una dintre etapele CNI de Endurocros!



CSM Flacăra Moreni va organiza și în acest an pe circuitul de pe Dealul Sângeriș, Cupa României la motocros - competiție tradițională în această îndrăgită disciplinpă sportivă. Pe 22 iunie, pe Sângeriș vor fi prezenți cei mai buni motocrosiști din țară, care se vor întrece pentru cucerirea trofeului. O zi mai târziu - 23 iunie, pe același traseu, este programată Etapa a 5-a a Campionatului Național Individual de Endurocros.

Iată programul complet al CNI Endurocros: Piatra Neamț (etapa I - 11 mai), Sebiș (etapa a 2-a, 25 mai), Pleșcuța (etapa a 3-a, 8 iunie), Bacău (etapa a 4-a, 15 iunie), Moreni (etapa a 5-a, 23 iunie), Secaș (etapa a 6-a, 1 septembrie) și Odobești (etapa a 7-a, 28 septembrie).

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii