1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dausFlacăra Moreni continuă să rămână în elită, prin cele două medalii obţinute în Campionatul Naţional Individual de Motocros, care a programat ultima etapă - cea finală, sâmbătă şi duminică, la Sf. Gheorghe. Intră să vezi care sunt cei doi sportivi morenari, medaliaţi la finele sezonului!

 

Pe traseul de la Sf.Gheorghe - sâmbătă şi duminică, a fost programată ultima etapă - cea finală, a Campionatului Naţional Individual de Motocros, competiţie de la care doi dintre sportivii morenari s-au numărat printre laureaţii actualei ediţii. La 85cmc, Dennis Hăbeanu (CSM Flacăra Moreni - pe Honda) a terminat etapa a 5-a, pe locul secund, cu 44 de puncte. În clasamentul final al CNI, Denis a ocupat locul 2 - cucerind medalia de argint, cu 181 de puncte, după campionul naţional - Erros Koppany de la Steaua Bucureşti. La clasa MX2 - Dacian Dăuş (pe KTM) a încheiat cursa din etapa a 5-a a CNI pe locul trei, cu 40 de puncte. În clasamentul final, Dacian s-a clasat pe locul 3 - medalie de bronz, cu 143 de puncte (campion naţional - Alex.Grădinaru de la CSM Bucureşti). La un pas de podium - locul 4, a fost Romulus Necşoiu (pe Kawasaki), la Amatori MX2, cu 138 de puncte - locul 4 şi în etapa de la Sf.Gheorghe. Felicitări, băieţi şi poate că la anul veţi urca, fiecare, câte o treaptă în clasament!

habeanu

Foto (facebook): 1.Dacian Dăuş - în... zbor către medalia de bronz; 2.Dennis Hăbeanu - pe podiumul de premiere


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii