1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tivyb2019Young Boys Târgoviște (campioana județului Dâmbovița) și TIV All Star (câștigătoarea Cupei) au participat cu succes la Turneul Final al Campionatului Național de Minifotbal (cele mai bune 20 de echipe din țară), respectiv Turneul Final al Cupei României (91 de formații din România). Locurile 9, pentru Young Boys și 6, pentru TIV All Star, la Turneele Finale, vin să (re)confirme faptul că minifotbalul din Dâmbovița începe să conteze tot mai mult, la nivel național!

 

Young Boys, locul 9, la Turneul Final!
Young Boys Târgoviște, campioana județului Dâmbovița a avut parte de o vară fierbinte! După o calificare spectaculoasă la Regionalul de la Constanța a urmat o prestație onorabilă la Turneul Final! Acolo unde s-au întâlnit cele mai bune 20 de formații din România! Puțin a lipsit ca Young Boys să reușească să iasă din grupe… Și când spunem asta ne gândim la înfrângerea, la limită, cu Ajax Galați, scor 0-1. A fost un meci care a trimis acasă pe Young Boys și în sferturi pe gălățeni. Dincolo de asta, turneul reușit de târgovișteni a fost unul foarte bun: două victorii și o înfrângere, la loviturile de departajare, cu una dintre cele mai bune formații ale Turneului (Luxury Team București – locul 4, la final). Felicitări, Young Boys și la anul suntem convinși că va fi și mai bine!

youngboysoradea2019echipa

Lotul celor de la Young Boys, la Turneul Final de la Oradea: Constantin Chivulescu, Cristian Vasiloiu, Dragoș Pătru, Daniel Bălașa, George Rusu, Alberto Rosciugă, Dragoș Cernea, Marius Penescu, Adrian Nedelea, Sorin Pahonțu, Răzvan Dobre, Adrian Vasiloiu, Viorel Lungu, Andrei Grancea, Ionică Marinică, Alin Miloiu. Antrenor: Daniel Bălașa


TIV All Star, locul 6 la Cupa României!
Cealaltă formație care a reprezentat județul Dâmbovița la un Turneu Final a fost TIV All Star, câștigătoarea Cupei! Târgoviștenii au fost la Bacău, alături de alte 90 de formații din România! Ce au reușit cei de la TIV nu e deloc puțin! Să nu uităm că - după ce au ieșit din grupe - au jucat 32-imi, 16-imi, optimi și sferturi! Acolo unde au dat peste cea mai norocoasă formație a turneului, Colosseum Iași! Și când spunem asta ne gândim la cele trei meciuri pe care le-au câștigat la loteria loviturilor de departajare, în fazele eliminatorii. TIV All Star rămâne una dintre echipele redutabile, din minifotbalul dâmbovițean! Succes, în competițiile viitoare!

tiv2019bacau

Lotul celor de la TIV, la Cupa României (Bacău): Radu Ungurenu, Florin Brătescu, Adrian Herăstrău, Robert Poescu, Cristian Păltineanu, Radu Șeran, Ionuț Radu, Eduard Gheboianu, Vlad Georgescu. Antrenor: Andrei Șeran

Young Boys Târgoviște și TIV All Star, alături de celelalte formații din minifotbalul dâmbovițean promit un sezon spectaculos, din toamnă, într-un campionat județean ce crește, de la un campionat la altul! Suntem convinși că și Mustang, cealaltă formație care a participat alături de Young Boys la Regionalul de la Constanța, va avea un cuvânt de spus în noul sezon. Așa cum credem că și alte echipe își vor dori să se afirme!


Locul 29, din 51, ocupa Campionatul Județean de Minifotbal (58 de puncte),în 2018! Pe primele trei poziții: Iași (Campionatul Iași) - 275p, 2. Timiș (Campionatul Timișora) - 263p, Sibiu (Campionatul Luceafărul) - 251p. Ultimele poziții: 49. Hunedoara (Campionatul Orăștie) - 11p, 50. Alba (Campionatul Cugir) - 9p,51.Hunedoara (Campionatul Brad) -8p. 


Creștere spectaculoasă în 2019!
Anul 2019 a adus un salt uriaș pentru Campionatul Județean de Minifotbal! De pe locul 29, pe 21, cu 87 de puncte! Iar după aceste turnee finale, cu siguranță că Dâmbovița va fi între primele 20! Undeva pe la locurile 17-19! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii