1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

youngboysoradea2019echipaIeri, în ultimul meci din Grupa D, de la Turneul Final al Campionatului Național de Minifotbal, Young Boys Târgoviște a întâlnit pe Ajax Dulcisimo Galați. Era practic jocul care asigura câștigătoarei un loc în sferturi. Din păcate, băieții noștri au avut o prestație ceva mai modestă și, la o lipsă generală de concentrare, pe finalul primei reprize, au primit un gol care a atârnat mult, în economia clasamentului. Succes, pe mai departe, Young Boys Târgoviște!

 

Povestea celor de la Young Boys Târgoviște s-a încheiat! Poate mai devreme de cum speram! Dar să nu omitem un aspect important: campioana județului Dâmbovița a ajuns printre cele mai bune 20 de formații din România și a dat tot ce a putut pentru a obține calificarea în sferturi. A pierdut greu, la loviturile de departajare, cu una dintre cele mai bune formații participante la acest turneu (Luxury București, calificată în semifinale), a avut două victorii și… pe fondul oboselii sau al unui moment mai… slab, s-a înclinat în meciul direct cu Ajax Dulcisimo Galați, formație care lupta alături de Young Boys pentru locul 2. S-a terminat 1-0 pentru gălățeni, după ce aceștia au reușit să marcheze exact la finalul primei reprize, pe fondul unei neatenții generale în apărare! Să mai precizăm faptul că adversarii târgoviștenilor au jucat în prima repriză câteva minute bune cu… cinci greșeli! Ce bună ar fi fost o lovitură de la 9 metri… În partea secundă, Young Boys a încercat mult, dar a ieșit puțin, în timp ce Ajax Galați nu a făcut altceva decât să se apere.

Una peste alta, participare meritorie pentru campioana noastră, la Oradea. Capul sus, băieți! Data viitoare va fi mai bine!

Ultima etapă
Luxury Team București – Sistema Arad 2-0
Young Boys Târgoviște – Ajax Dulcisimo Galați 0-1
Glissando Timișoara stă

Clasament
1.Luxury Team București 4 4 0 0 8-1 11p*
2.Ajax Dulcisimo Galați 4 3 0 1 7-4 9p
3.Young Boys Târgoviște 4 2 0 2 7-2 7p
4.Sistema Arad 4 1 0 3 4-7 3p
5.AS Glissando Timișoara 4 0 0 4 2-10 0p
*Luxury a câștigat la 7 metri meciul cu Young Boys. Luxury 2p / Young Boys 1p

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii