1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001ybtiv34Young Boys – TIV este cel mai așteptat duel al acestui sfârșit de sezon, în minifotbalul dâmbovițean! Pentru că nu vorbim de o simplă confruntare, ci despre finala Cupei României, la minifotbal, în Dâmbovița! Cine câștigă azi, va ridica trofeul!



Astăzi, de la ora 19:00, la baza sportivă Hooligans, din Târgoviște, este programată marea finală în Cupa României! Se înfruntă cele mai bune echipe din minifotbalul dâmbovițean! Pe de o parte avem Young Boys, pe de altă parte, TIV. Așteptăm să vedem ce strategii vor adopta cele două formații!

La Young Boys, Florin Anton a reușit, deja, să își imprime o tactică de joc. Am fost prezenți la câteva meciuri cu el pe bancă și echipa a arătat bine! Chiar mult mai bine ca în precedentele partide. Fazele fixe reprezintă un adevărat atu pentru echipa care duminică va primi și trofeul de campioană.

De partea cealaltă, trupa celor doi... Șeran a demonstrat, nu o singură dată, că este un adversar de temut. La echipă sunt jucători care își pot ține adversarii în…șah!

Cine va câștiga diseară? Probabil echipa mai pragmatică. Cu siguranță că nu vom asista la o…ploaie de goluri! Asta pentru că avem în față două formații care primesc greu! Uneori foarte greu!

Succes, Young Boys! Baftă, TIV!


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul  dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii