1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001spitalulyb21Seară cu multe goluri în minifotbalul dâmbovițean! De la ora 20:00 a fost programată semifinala Cupei, între Young Boys și Spitalul.  Am avut parte de un duel frumos, între două echipe, spuneam dimineață, în formă! S-au marcat 10 goluri! Vezi cine sunt … autorii și informații despre joc! 

 

Deși meciul era programat de la ora 20:00, de la 19:15 au început să își facă apariția, rând pe rând, jucătorii și oficialii celor două formații. La ora fixată, la baza Hooligans din Târgoviște erau și câteva zeci de spectatori. Începutul de joc a fost unul echilibrat. Prima care a marcat - Young Boys. Egalarea a venit rapid, după care încet, dar sigur, trupa lui Florin Anton a trecut la cârma partidei. La pauză scorul era, deja, 3-1 pentru Young Boys. S-a terminat 8-2 în favoarea liderului la zi în Superliga Bergenbier. Au marcat: Nedelea -2, Pătru -2, Bălașa -2, Cătălin Șerban, Zidăroiu, respectiv Oprescu – 2.

Am apreciat forța colectivă a celor de la Young Boys, dar și ambiția jucătorilor de la formația venită din Liga Companiilor.

Săptămâna viitoare vom avea finala Cupei, între Young Boys și TIV, probabil cele mai în formă echipe ale minifotbalului dâmbovițean!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii