1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mecikrukspitalulDupă ce, zilele trecute, TIV a reușit să treacă de Kablutronik, în prima semifinală din Cupa României, la minifotbal, astăzi, avem un alt super…meci! Se întâlnesc, față în față, Young Boys – liderul, la zi în Superliga Bergenbier și Spitalul – o formație pe cât de bună, pe atât de…bătăioasă! Se anunță o confruntare de zile mari, la capătul căreia câștigătoarea obține… ”biletul” pentru finala de săptămâna viitoare!

 

Ce meci avem astăzi în Cupa României! Două dintre cele mai bune echipe din minifotbalul dâmbovițean se luptă pentru un loc în marea finală! Pe de o parte avem liderul, la zi, în Superliga Bergenbier! Pe de altă parte, vom vedea la lucru una dintre echipele greu de învins din Liga Companiilor.

La Young Boys, în opinia noastră, punctul forte îl reprezintă unitatea grupului și strategia lui Florin Anton, un antrenor în care mulți iubitori ai minifotbalului dâmbovițean și-au pus mari speranțe. ”Mister”, așa cum îi spun fotbaliștii de la Young Boys, se află în fața unui …test. A avut un timp scurt la dispoziție să pregătească echipa care își dorește Cupa și Campionatul – în plan local și un drum cât mai lung la Regional și, de ce nu, la Turneul Final. Formația lui Daniel Bălașa se bazează pe mulți jucători cu experiență. Nedelea, Penescu, Cernea, Cătălin Șerban sau Pătru sunt doar câțiva dintre jucătorii care pot face diferența!

De partea cealaltă, avem tripleta care poate provoca…daune! Uneori, totale! Lețu, Enache și Didă sunt, de departe, cei mai buni din lotul celor de la Spitalul! Dacă și Claudiu Dumitrescu, cel care se află între buturile echipei, prinde o zi bună, atunci formația din Liga Companiilor chiar va fi greu de învins.

Așadar, iubitori ai minifotbalului, ne așteaptă un meci intens! Astăzi, de la ora 20:00!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii