2.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

branestiyb1Jocul dintre Brănești și liderul Superligii Bergenbier este unul care trebuie ținut minte! S-au marcat patru goluri, dar modul în care s-a disputat partida a încântat întreaga asistență! Am avut tripleta Enescu – Lungeanu – Mîndru vs Florin Anton, noul antrenor din minifotbalul dâmbovițean, cu o “armată” de jucători care s-au aruncat în luptă!

 

Brănești – Young Boys 3-1
Au marcat: Enescu (2), Lungeanu – Rusu
Cartonaș galben: Vîlciu (Brănești)
7 metri (ratat) : Mîndru (Brănești)

Brănești: Luță, O. Vîlciu, Coman, A. Vîlciu, Enescu, Mîndru, S. Vîlciu, V. Vîlciu, Lungeanu, Mihăilescu

Young Boys: Curiman, Bălașa, Șerban, Anton, Nedelea, Rusu, Marinică, Pătru, Penescu, Zidăroiu, Enescu, Pahonțu.

Spuneam, ieri, că Brăneștiul a fost peste liderul, la zi, din Superliga Bergenbier. Ei bine, așa a fost, cel puțin în partea secundă, atunci când ne așteptam ca lucrurile să fie invers. De ce? Pentru că “banca” celor de la Young Boys a fost mult mai numeroasă. Chiar dacă pe foaie au fost trecuți 10, respectiv 12 jucători. Dar ambiția lui Lungeanu, tehnica lui Mîndru și curajul lui Enescu, ajutați, îndeaproape de Mela, “grupul” Vîlciu, la care s-au mai alăturat Luță și Mihăilescu – toate la un loc, au făcut ca cele trei puncte puse în joc să zboare de la Târgoviște spre Brănești!

De partea cealaltă, am remarcat o serie de scheme și faze reușite, care au pus în pericol poarta Brăneștiului. Cu siguranță că după ce Florin Anton va găsi soluția potrivită, Young Boys va deveni o trupă redutabilă. Pentru că jucători sunt! Doar că la minifotbal plusul este dat în primul rând de colectiv!

Felicitări ambelor formații, care ne-au oferit un adevărat spectacol pe durata celor 40 și ceva de minute! Mult succes, în atingerea obiectivelor propuse!

 

Înscrie-te în Campionatul Județean de Minifotbal Dâmbovița, sezonul 2018-2019!
Detalii pe linkul de mai jos:
http://dambovitapenet.ro/dbpnt-special/4814-inscrie-te-cu-echipa-ta-in-campionatul-judetean-de-minifotbal


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii