1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazamecitivbranestiPremii importante, spectacol, bere și multă distracție în minifotbalul dâmbovițean, din sezonul 2018-2019! De astăzi, dăm START la înscrieri! Dacă te grăbești, ai șansa de a juca chiar în prima ligă, în competiția care se potrivește cel mai bine pentru tine și prietenii tăi! Campionate noi, din toamnă! Vezi, detalii!

Asociația Județeană de Minifotbal Dâmbovița și dambovitapenet.ro te invită să te înscrii în competițiile din sezonul 2018-2019! Tu și prietenii tăi aveți șansa de a juca într-o mulțime de competiții, toate concepute special pentru voi, iubitorii de minifotbal! Grăbește-te! Numărul locurilor este limitat!


LIGA COMPANIILOR

Tot ce trebuie să faci este să îți înscrii echipa, care va purta numele companiei la care lucrezi și să achiți taxa de participare, în valoare de 200 de lei!

Astfel, tu și colegii de muncă aveți ocazia de a juca alături de cei mai buni fotbaliști din Liga Companiilor și puteți merge la Turneul Final al Companiilor, acolo unde vin cele mai bune formații din România! 

În această competiție poți juca doar dacă tu și colegii tăi de echipă sunteți angajați la compania pe care o reprezentați.CAMPIONATUL JUDEȚEAN

Tot ce trebuie să faci este să îți înscrii echipa, care va purta ce nume dorești și să achiți taxa de participare, în valoare de 100 de lei!

Ai ocazia de a juca într-un cadru organizat și poți promova în Superligă, acolo unde te așteaptă cei mai buni fotbaliști din minifotbalul dâmbovițean!LIGA JUNIOR și LIGA CADEȚI

Dacă ai între 10 și 14 ani sau între 14 și 18 ani poți juca în Liga Junior sau Liga Cadeți. Atât tu, cât și prietenii tăi sau colegii de clasă! Vino și arată-ne că ești printre cei mai buni și că reprezinți o speranță pentru viitorul minifotbalului românesc! Iar noi te vom ajuta să devii cunoscut!

Tot ce trebuie să faci este să îți înscrii echipa, care va purta ce nume dorești și să achiți taxa de participare, în valoare de 100 de lei!LIGA OLD-BOYS

Dacă ai minimum 38 de ani, avem pentru tine o competiție pe cinste! Un campionat în care se întrec „greii” din fotbalul dâmbovițean.

Tot ce trebuie să faci este să îți înscrii echipa, care va purta ce nume dorești și să achiți taxa de participare, în valoare de 100 de lei!

Dacă la finalul competiției vei fi printre cei mai buni, poți merge la Turneul Final, acolo unde te vei întrece cu cele mai bune formații din România!LIGA PRIMĂRIILOR

Avem pentru voi și o competiție în care poți juca alături de prietenii tăi din orașul sau comuna în care locuiești!

Tot ce trebuie să faci este să îți înscrii echipa, care va purta ce nume dorești și să achiți taxa de participare, în valoare de 200 de lei!

În această competiție poți juca doar dacă tu și colegii tăi de echipă aveți domiciliul în localitatea pe care o reprezentați.IMPORTANT! La finalul fiecărei competiții, se vor oferi premii generoase, pe care le vom anunța din timp!
Mai stai pe gânduri?

Fotbal, distracție, bere și premii pe măsură, din sezonul 2018-2019!

Mai multe informații obții dacă ne suni la 0729.379596 sau dacă ne scrii pe pagina oficială de facebook a campionatului: https://www.facebook.com/campionatuldeminifotbal/


Ne poti trimite și un mail, pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Grăbește-te! Vino în cea mai frumoasă familie a minifotbalului, din județ!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii