1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

madaran7După ce a debutat Liga Companiilor, cum nu se putea mai frumos, la finele săptămânii viitoare, mai exact, duminică, 8 octombrie, se va da startul Superligii Bergenbier! Cele mai bune opt echipe din minifotbalul dâmbovițean se vor întrece intr-o competiție pe...cinste! În scurt timp, vor debuta alte divizii: Liga 1 și Liga Companiilor – Seria 2!


Cosmin și Costin Stoican sunt doi frați, dar și unii dintre cei mai tineri antreprenori din judetul nostru! Ei au dat nastere unui proiect ambitios – Hooligans – un pub ultramodern, insotit de o baza de minifotbal, cocheta! In urma cu aproximativ un an au preluat si Campionatul Judetean de Minifotbal, pe care s-au hotarat sa il tansforme intr-una dintre competitiile de succes, din Romania! Si au toate sansele... Cel putin dupa cum a inceput, totul!


SUPERLIGA BERGENBIER, INCEPE!

Duminica viitoare, pe 8 octombrie, va debuta Superliga Bergenbier! Practic, cele mai bune opt echipe din minifotbalul dambovitean se vor alinia la start! Divertis – actuala campioana a judetului si Young Boys sunt considerate a fi marele favorite la titlul din acest an. Dar sa nu trecem prea usor peste cateva echipe care – cu siguranta – vor face performanta in minifotbalul dambovitean: Micro 2, Red Devils Pucioasa, Stefan Install sau Stejarii. De precizat, la finalul competitiei, cele mai bune sase echipe vor intra in play-off, iar ultimele doua se duc la... baraj!

INCEP INSCRIERILE LA LIGA 1, seriile A si B!

De astazi, incep inscrierile pentru Liga 1. FARA TAXA DE INSCRIERE si 60 de lei taxa de meci, la toate meciurile, care se vor desfasura sambata. Cele mai bune formatii vor putea accede in Superliga Bergenbier.

START INSCRIERI SI LA LIGA COMPANIILOR, DIVIZIA 2!

Pentru ca Liga Companiilor s-a bucurat de un real succes, organizatorii au decis sa dea startul inscrierilor pentru ... Liga 2. Taxa de înscriere este de 100 lei si tot 100 lei, taxa de joc. Asadar, firmele care doresc se pot alatura intr-una dintre cele mai frumoase competitii.

TOATE ECHIPELE - INDIFERENT DE LIGA - AU DREPT DE JOC IN CUPA ROMANIEI!

Echipele inscrise in minifotbalul dambovitean vor avea dreptul de a participa la Cupa Romaniei, una dintre cele mai asteptate competitii, in orice judet in care se joaca minifotbal. Dar despre perioada de disputare, dar si sistem, vom mai avea timp sa vorbim.

Oricum, minifotbalul dambovitean incepe sa creasca! Si asta nu poate decat sa ne bucure, pe toti: de la echipe, organizatori si ... privitori!

Succes, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii