1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

youngboystgvDupă o bună perioadă de timp, Constantin Chivulescu, alias “Tică”, revine în minifotbalul dâmbovițean! Și asta nu e singura achiziție de marcă a celor de la Young Boys Târgoviște! Dragoș Pătru, fostul căpitan al Chindiei Târgoviște este în echipă! Vezi lotul celor de la Young Boys, “plombat” cu jucători de excepție, care au un obiectiv clar: câștigarea Superligii Bergenbier și ocuparea unui loc în “careul de ași” din minifotbalul românesc!

Dupa meciurile din prima zi a Ligii Companiilor, cand toata lumea se pregatea de plecare, pe “covorul verde” de la Hooligans Pub era “aglomeratie” de fotbalisti! Printre ei l-am zarit pe Constantin Chivulescu, una dinte cunostintele vechi ale subsemnatului, din minifotbalul dambovitean. Desigur ca l-am abordat si i-am cerut parerea: cum i se pare la Young Boys! “Am venit aici pentru ca am vazut un proiect serios. Sunt convins ca vom face treaba. Am invatat multe acolo unde am mai aparat, dar am venit la Targoviste ca sa luam titlul. Nu ne va fi usor, dar nici imposibil. Celor mai tineri, le-am spus, deja, ca fara multa munca si antrenamente, cat mai dese, nu se poate face performanta. Aici, la Young Boys, asta se intampla!”

Si daca ne uitam peste lot, credem ca Young Boys Targvoiste are toate sansele sa ajunga in elita minifotbalului. Iata lotul primit de la Daniel Balasa, “sufletul” acestei echipe: Dragos Patru, Catalin Serban, Radu Seran, Bogdan Dinu, Nedelea, Marinica, Marius Penescu, Chivulescu (Tica), Rusu, Pahontu, Enescu, Nita, Calin, Tiry, Rudu Ungureanu, Grecu, Balasa, Bratescu, Neacsu.

”Ne bucuram sa il avem printre noi pe Dragos Patru, fostul capitan al Chindiei. Atat el, cat si ceilalti jucatori vor avea un rol esential in echipa. Cu totii ne vor ajuta sa ne indeplinim obiectivele (...) Am renuntat la Vlad Parghel, jucatorul Flacarei Moreni, deoarece antrenorul lor, Gabi Paraschiv, nu il lasa sa joace la minifotbal. Probabil ca pana la inceperea campionatului o sa mai vina un jucator”, ne-a declarat, cu putine momente in urma, Daniel Balasa, omul care s-a hotarat sa aseze minifotbalul dambovitean in elita!

Succes, Young Boys Targoviste!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii