Minifotbal

Apelează 0729379596

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

madaran5Gianin Mădăran este primul jucător din minifotbalul dâmboviţean care a primit titlul de „golgeter”, în competiţia Liga Companiilor. Citeşte un interviu, special, cu jucătorul care nu a avut „milă” de portarii din competiţie!


In primul rand, felicitări! Cum este sa fii cel mai bun marcator, al competiției?
Mulțumesc frumos! E un sentiment plăcut pentru mine și mă bucur ca am reușit sa termin primul. Pe aceasta cale vreau sa mulțumesc întregii echipe. Fara ajutorul baietilor nu reușeam aceasta performanta.

Care crezi ca este cel mai important gol al competiției, reusit de tine?
Sunt mai multe goluri importante...Mai ales cele cu Kruk și Dedeman.

madaran1madaran2

Echipa ta a avut primii doi marcatori, ai ligii. Si totuși ati pierdut titlul la golaveraj. Unde crezi ca s-a pierdut titlul?
În primul rand noi, ca echipa, nu ne așteptam să fim acolo, sus, în clasament. Pentru ca este prima oară când jucam împreună. Dar ambiția ne-a dus pe podium și pentru noi e un succes și locul 2... Mai ales ca am fost singura echipa neînvinsă. ..

Cum ți-a părut Liga Companiilor?
A fost o competiție puternica, zic eu, datorita faptului ca titlul s-a jucat pana în ultima etapa. Următoarea editie sper sa fie și mai puternica!

madaran3madaran4

Din toamna vei continua cu aceeași echipa?
Normal ca voi continua cu aceeași echipa și o sa fim mult mai puternici!!

Ce părere ai despre celelalte echipe înscrise?
Fiecare si-a jucat sansa! Le felicit pe toate celelalte combatante!

Cea mai frumoasa amintire din acest sezon?
Turneul Final de la Piatra Neamț și pe aceasta cale vreau sa ii multumesc, în numele întregii echipe, domnului director, pentru ca ne-a susținut, atât la Piatra Neamț, cât și pe parcursul întregii competiții!

madaran6

Ce obiectiv ai pentru la toamnă?
Sa câștigăm următoarea Liga a Companiilor și sa mă clasez cât mai sus în clasament cu Olimpicii Ulmi, în liga 4! În încheiere, vreau sa felicit Kruk pentru victorie și pe ceilalți doi golgheteri, Robert Madaran și Catalin Serban!

madaran7

Horoscop

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii