Minifotbal

Apelează 0729379596

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sc1Şerban Cătălin nu mai are nevoie de nicio prezentare! Este, cu siguranţă, unul dintre cei mai buni jucători din minifotbalul dâmboviţean. A reuşit să devină campion, în Liga Companiilor, cu cei de la Kruk şi vicecampion, în Liga 1, cu Sport Klub. Citeşte un interviu, în exclusivitate, pentru dambovitapenet.ro!

Catalin, în primul rând, felicitări! A fost un sezon de minifotbal reușit! Campion cu Kruk, vicecampion în Liga 1. Cum a fost?
Multumesc! A fost un sezon foarte bun in ceea ce priveste minifotbalul, cu doua turnee tari, atat la Piatra Neamt, cu cei de la Kruk , dar si la Cluj, cu cei de la Sport Klub. Un final de an competitional bun, spre foarte bun.


Cum ai simțit competiția Liga Companiilor? Cum au fost adversarii?
Liga Companiilor m-a surprins placut! O competitie frumoasa, cu echipe bune, inca de la primul an competitional. Organizare foarte buna! Asa cum s-a vazut si la final, un campionat greu, in care meciurile au fost deschise oricarui rezultat. Sincer am fost placut surprins, un nivel foarte bun si speram sa crestem de la an la an.

sc2


Aţi câștigat la golaveraj. Aţi avut emoții?
A fost un campionat strans, astfel ca primele doua pozitii au fost departajate la golaveraj. In ultimele trei-patru etape am tot trecut de la agonie la extaz, dar victoria este cu atat mai frumoasa cand sunt si emotii puternice.


Ai reuşit să prinzi podiumul şi la golgeteri. Care crezi că e cel mai important gol marcat?
Da, din fericire am prins podiumul la golgheteri. Din pacate, problemele de sanatate si-au spus cuvantul si m-au tinut departe de teren aproximativ patru etape. Pe aceasta cale tin sa ii felicit inca o data pe cei doi jucatori clasati deasupra mea, Gianin Madaran si Robert Madaran, de la Kablutronic. Cu siguranta cele mai importante goluri au fost cele marcate in ultimul meci, cu cei de la Dedeman, deoarece aveam nevoie de victorie, pentru a castiga campionatul.

sc3


Ce urmează pentru tine? Continui cu Kruk şi Sport Klub?
Cu siguranta voi continua cu colegii de la Kruk. Legat de cei de la Sport Klub, a ramas saptamana aceasta sa ne intalnim. sa vedem planurile pentru urmatorul an competitional. Pentru mine urmeaza si Liga a 4-a, la fotbal, cel mai probabil tot la Persinari.

Joci fotbal şi minifotbal. Unde este emoția mai puternică ?
Clar, emotiile sunt mult mai mari la minifotbal. Am avut norocul sa joc alaturi de mari fotbalisti, atat coechipieri cat si adversari. Emotiile traite in aceste meciuri tari de minifotbal sunt extraordinare.


Ce îţi dorești din toamnă? Obiective, ceva?
In primul rand imi doresc sa fiu sanatos, sa ma pot pregati, sa pot sa dau ceea ce am mai bun pe teren... Cu siguranta astept cu nerabdare inceperea sezonului 2017-2018 si sper sa avem clasari cel putin lafel de bune ca in campionatul recent incheiat.


Mult succes!
Multumesc! Si pe aceasta cale tin sa le multumesc colegilor de la Kruk si mai ales galeriei, care a fost extraordinara, pe parcursul competitiei. As vrea sa le multumesc si colegilor de la Sport Klub si tuturor participantilor!

sc4

Horoscop

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii