1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazamini9fotbal23In primul meci al grupei a patra s-au intalnit targovistenii de la Sport Klub si Comelf Bistrita. S-au marcat patru goluri. Vezi cum s-a incheiat jocul si cand vor juca targovistenii urmatorul meci.

Sport Klub Targoviste este cu un pas in faza urmatoare a Cupei Romaniei, dupa ce in primul meci al etapei au castigat cu 3-1, confruntarea cu cei de la Comelf Bistrita. Felicitari, baieti!

Golurile targovistenilor au fost marcate de Dragos Ivan (2) si Laurentiu Neagu. 

Ramane de vazut pe ce loc vor termina grupa, pentru ca, nu-i asa, una este sa pleci in “eliminatorii” de pe locul 1 in grupa, alta e de pe doi sau trei.

Programul grupei:
SPORT CLUB TARG. – COMELF BISTRITA 3-1
EURO GSM C.N. – COMELF BISTRITA 2-5


20.00 - SPORT CLUB TARG. - EURO GSM C.N.

Clasament:
1. SPORT KLUB 1 1 0 0 3-1 3

2. Comelf 2 1 0 1 6-5 3

3. Euro GSM 1 0 0 1 2-5 0

Vom reveni!

__________
Asa cum v-am informat, Sport Klub debuteaza, astazi, la Cupa Romaniei, la minifotbal! Targovisteanii evolueaza in grupa a 4, alaturi de Euro GSM Cluj Napoca si Comelf Bistrita

La ora 12:00 este programat primul meci al grupei, cel dintre Sport Klub si Comelf Bistrita. Daca ai nostri reusesc sa castige vor fi cu un pas in faza urmatoare a competitiei. Asta pentru ca, asa cum v-am informat, se califica in faza urmatoare ocupantele locurilor 1 si 2, plus cele mai bune sase formatii de pe ultimul loc.

Hai, Sport Klub!

Revenim cu detalii!


Programul grupei:
12.00 - SPORT CLUB TARG. – COMELF BISTRITA
16.00 - EURO GSM C.N. – COMELF BISTRITA
20.00 - SPORT CLUB TARG. - EURO GSM C.N.

Sursa foto: Spor Vest

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii