1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sportklubclujnapocaSport Klub a terminat in forta prima zi de la Cupa Romaniei, la Minifotbal! Dupa victoria din primul meci, a urmat o alta, la o diferenta si mai mare! Felicitari, Sport Klub Targoviste!

Dupa 3-1, cu cei de la Comelf Bistrita, a urmat 6-2, cu Euro GSM Cluj Napoca! Catalin Serban (3), Neagu Laurentiu (2) si Bratescu (1) - sunt marcatorii din meciul disputat de baietii nostri, pe seara. Asadar, la finalul jocurilor din grupa, Sport Klub se afla pe locul 1 si asteptam tragerea la sorti, pentru a vedea cand si mai ales cu cine va juca in runda eliminatorie. Vor fi 64 de formatii... Sa le tinem pumnii alor nostri si sa ii felicitam, inca o data, pentru ziua perfecta de astazi!

Rezultatele grupei:
SPORT KLUB TARG. – COMELF BISTRITA 3-1
EURO GSM C.N. – COMELF BISTRITA 2-5
SPORT KLUB TARG. - EURO GSM C.N. 6-2

Clasament:
1. SPORT KLUB 2 2 0 0 9-3 6

2. Comelf 2 1 0 1 6-5 3

3. Euro GSM 2 0 0 2 4-11 0


________
In primul meci al grupei a patra s-au intalnit targovistenii de la Sport Klub si Comelf Bistrita. S-au marcat patru goluri. Vezi cum s-a incheiat jocul si cand vor juca targovistenii urmatorul meci.

Sport Klub Targoviste este cu un pas in faza urmatoare a Cupei Romaniei, dupa ce in primul meci al etapei au castigat cu 3-1, confruntarea cu cei de la Comelf Bistrita. Felicitari, baieti!

Golurile targovistenilor au fost marcate de Dragos Ivan (2) si Laurentiu Neagu.

Ramane de vazut pe ce loc vor termina grupa, pentru ca, nu-i asa, una este sa pleci in “eliminatorii” de pe locul 1 in grupa, alta e de pe doi sau trei.

_____

Asa cum v-am informat, Sport Klub debuteaza, astazi, la Cupa Romaniei, la minifotbal! Targovisteanii evolueaza in grupa a 4, alaturi de Euro GSM Cluj Napoca si Comelf Bistrita

La ora 12:00 este programat primul meci al grupei, cel dintre Sport Klub si Comelf Bistrita. Daca ai nostri reusesc sa castige vor fi cu un pas in faza urmatoare a competitiei. Asta pentru ca, asa cum v-am informat, se califica in faza urmatoare ocupantele locurilor 1 si 2, plus cele mai bune sase formatii de pe ultimul loc.

Hai, Sport Klub!

Revenim cu detalii!


Programul grupei:
12.00 - SPORT CLUB TARG. – COMELF BISTRITA
16.00 - EURO GSM C.N. – COMELF BISTRITA
20.00 - SPORT CLUB TARG. - EURO GSM C.N.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii