0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

dianaivancescutimisoaraAtleta Diana Ivăncescu (CS Târgoviște) pare să aibă un an de excepție! După rezultatele bune din competițiile de sală, sportiva pregătită de antrenoarea Desdemona Banu Ionescu a reușit trei locuri 1, în mai puțin de o lună! Felicitări, Diana Ivăncescu și mult succes, pe mai departe!

 

Zilele trecute, Diana Ivăncescu (CS Târgoviște) a obținut locul 1 la Sport Guru Timișoara 21K, în proba de 10 kilometri, la categoria 19-29 ani. Cursa, care a avut loc la Timișoara, a reprezentat un nou prilej de verificare pentru Diana Ivăncescu, înaintea concursurilor naționale ce ... ”bat la ușă”!

Sportiva noastră reușește, așadar, să urce de trei ori pe locul 1, în mai puțin de o lună! Asta după ce, la începutul lui aprilie, atleta pregătită de inimoasa antrenoare Desdemona Banu Ionescu a obținut locul 1 la Uniqa Asigurări Bucharest 10 k &Family Run, în proba de 10 kilometri, pentru categoria 18-34. Si tot luna trecută, Diana Ivăncescu a terminat pe prima poziție în proba de 11 kilometri, la Băneasa Race Spring Edition!

Felicitări, Diana Ivăncescu! Suntem alături de tine!

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii