1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

micuDeclaraţiile lui Daniel Micu răscolesc fotbalul judeţean, care pare că ”stă pe un butoi de pulbere”. Sincer vorbind, omul are dreptate până la un punct! Apoi… Am urmărit ultimele declaraţii ale lui Daniel Micu, făcute în mediul online şi încercăm să desluşim iţele încurcate ale fotbalului judeţean! Când a avut dreptate Daniel Micu - când „a dat” sau când a fost refuzat de Emil Tudor? Vezi și opt întrebări la care așteptăm și acum un răspuns!

 

A câştigat pe merit campionatul judeţean Dentaş Tărtăşeşti sau competiţia a fost viciată de faptul că preşedintele AJF Dâmboviţa ar fi acceptat „luarea de mită” - conform declaraţiilor fostului conducător al „defunctei campioane”? Nu ştim dacă „cineva” se va sesiza oficiu, dar un lucru este cert: atâta vreme când nu există un „flagrant”, lucrurile tind să intre pe un „drum închis”. De ce spiritele s-au încins acum şi nu atunci? De ce Daniel Micu - convins că Emil Tudor are... „cont deschis” la „sursă” - aşa după cum declară, nu l-a votat pe Ionuţ Iugulescu?

Dincolo de orice supoziţii, asupra corectitudinii competiţiilor organizate de AJF Dâmboviţa s-au strâns nori negri şi se anunţă furtună! Iar cei care cred că vor (mai) veni şi zile senine se înşală, pentru că cei care au acceptat ani buni acest lucru, nu mai pot da înapoi!

De altfel, noi am lansat, de-a lungul vremii, o serie de întrebări, la care nimeni nu s-a învrednicit să ne răspundă, motiv pentru care repetăm o parte dintre ele...

1.Cum a promovat Unirea Nucet în Liga a 5-a?

2.Cum a promovat Viitorul Straoşti în Liga a 5-a?

3.Cum a fost acceptată Viitorul Odobeşti - echipă nou înfiinţată, direct în Liga a 5-a?

4.Cum a fost dezafiliată, peste noapte, Săgeata Cătunu?

5.Cum au fost înscrise în competiţie, la vremea respectivă, PAS Pucioasa şi Bradul Moroeni, ambele cu datorii mari către AJF? Cine le-a girat înscrierea, pentru că ulterior s-au retras singure?

6.Cum pot funcţiona comisiile AJF, fără să fie validate de Comitetul Executiv? Cum vor fi justificate eventualele contestări ale deciziilor acestor comisii, la FRF? Vom ajunge în situaţia anulării campionatului?

7.Care au fost criteriile retrogradării iniţiale a echipei Victoria Comişani?

8.De ce a fost acceptată în Cupa României, ediţia trecută, Olimpicii Ulmi II - echipă satelit?

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii