1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001darmanestiPână acum nu prea am comentat modul în care CJA întocmeşte delegările la meciuri, dar credem că este cazul să punem „punctul pe i”, dacă nu cumva... degetul pe rană! S-a ajuns în situaţia ca la meciurile cu adevărată miză să avem doar doi arbitri, iar la cele de... vacanţă apar şi observatori! Sigur, vom vorbi şi despre felul în care Emil Tudor înţelege să facă şi delegările... observatorilor!

 

Puţini ştiu că preşedintele AJF - Emil Tudor este cel care face, de unul singur, delegările observatorilor de joc şi nicidecum vreo comisie anume. Din capul locului trebuie precizat că membrii comisiilor AJF nu sunt remuneraţi sub nicio formă, făcând voluntariat! Nici măcar... deplasarea la şedinţele comisiilor nu este decontată de AJF… Dar asta-i o cu totul altă problemă, pe care cineva ar trebui s-o rezolve în timp, astfel ca membrii comisiilor să aibă cel puţin diurne de şedinţe.

Preşedintele AJF consideră delegarea observatorilor la meciuri nu ca o necesitate regulamentară, ci ca o... modalitate de recompensare a „voluntaritului” din comisii! Adică de ce să-i plătească AJF-ul şi nu... echipele?

Să fim înţeleşi, nu vrem că judecăm capacitatea sau prestanţa cuiva - fie arbitru, fie observator, ci... logica celor care se ocupă de delegări! Să luăm seria Nord - unde lucrurile sunt clare la promovare: observatori la Voineşti vs Doiceşti şi Ocniţa vs Dărmăneşti (n.r. - s-ar putea ca oaspeţii să nu se prezinte), în loc să fie „acoperite şi... blindate” meciurile de la Comişani şi Lucieni - cu implicaţii majore la retrogradare * Sărim la Vest, unde culmea, la unul dintre meciurile decisive la retrogradare - Voinţa Ioneşti vs Viitorul Straoşti - a fost delegată o brigadă incompletă! Să nu mai vorbim că era obligatorie şi prezenţa unui observator, la fel ca şi la meciul Sportul Mogoşani vs Viitorul Găeşti. Credeţi cumva că la meciul Viitorul Burduca vs Voinţa Vişina s-a ţinut cont de ceea ce notam mai sus, privind retrogradarea? Să fim serioşi, opinia, dar mai ales „voinţa” preşedintelui AJF este delegarea observatorilor - că meciul prezintă sa nu un grad de risc ridicat, doar la primele două clasate! Restul, Dumnezeu cu mila...

Credeţi că etapa viitoare vom avea brigăzi complete la toate jocurile sau observatori acolo unde este cazul? Sau tot așa, la meciurile susţinute de Voineşti, Dărmăneşti, Răcari şi Vişina, ca să nu mai vorbim de „prezenţe”... repetate, pe la unele „case”, asupra cărora vom mai reveni cu exemple clare.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii