1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

papoe31Ca în fiecare an, Gala Sportului Dâmboviţean lasă mari semne de întrebare, neglijând şi de astă dată una dintre marile speranţe ale sportului românesc!

Am înţeles că este greu să stabilieşti o ierarhie obiectivă - criteriul fiind unul stabilit de la „centru”! Nu intrăm în „amănunte” şi nici nu o să comentăm ierarhiile, însă nu putem trece peste un „mic” amănunt: absenţa unuia dintre cei mai talentaţi sportivi dâmboviţeni şi în acelaşi timp una dintre speranţele sportului romanesc, din primii 10 nominalizaţi de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa! Radu Papoe - căci despre el este vorba, cel mai bun jucator de tenis U14, din Europa, după ce a câştigat Tennis Europe Junior Masters, la Reggio Calabria - fără să cedeze măcar un singur set, n-are loc în Top 10! Multiplu campion naţional - la simplu şi dublu, numărul 1 în clasament, neînvins la Tennis Europe Winter Cup 2016 şi European Summer Cup 2016, deja component al lotului naţional U16 pentru 2017, Radu nu are loc printre primii 10 sportivi ai judeţului! Noi ştim că tenisul are un sistem competiţional aparte, fără campionate mondiale, dar se pare că alţii nu prea ştiu! Păcat, dar la fel de păcat ar fi ca sportul dâmboviţean să-l piardă pe Radu, mai ales că nu prea vedem cam cum şi cu... „cât” sunt „sprijiniţi” jucatorii de tenis, în comparaţie cu alţi sportivi! Sau dacă vreţi, am zice că Radu Papoe a primit sau va primi cam cât a primit... Sorana Cîrstea!

P.S.Zilele acestea, Radu Papoe se află în cantonament cu lotul naţional U16, la Cheile Grădiştei (14-23 decembrie), pregătind debutul în Tennis Europe Winter Cup 2017 (3-5 februarie - Zonă şi 17-19 turneu final, Ronchin, Franţa)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii