1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

echipacatunuechipamentnou1Neajlovul Puntea de Greci merge din victorie în victorie! Formația din Promoție Sud a obținut un succes important, duminică, în deplasarea de la Hulubești și este la mare luptă cu Voința Crețu, pentru locul 2 în serie! Se anunță lupte interesante!

 

Dacia Hulubeşti - Neajlovul Puntea de Greci 1-3
Au marcat pentru Puntea de Greci: Stanciu Daniel, Lazăr George și Barbu Robert

Puntea de Greci: Marin Marius - Nicolae Adrian, Florea George, Andrei Ștefan, Florea Vlădut - Mihăilă Sorin, Lazăr George, Stancu Viorel, Tomescu Liviu - Barbu Robert, Stanciu Daniel. Au mai intrat : Lazăr Florin, Lambru Marius, Guran Florin.

O galerie numeroasă a însoțit gruparea din Puntea de Greci, la jocul din Promoție Sud, de la Hulubești, cu formația locală Dacia. S-a terminat 3-1, pentru oaspeți și lupta pentru locul 2 se anunță interesantă! Puntea de Greci și Voința Crețu au câte 28 de puncte și ambele așteaptă duelurile cu liderul, Gura Foii. Până atunci, Neajlovul are un meci cel puțin interesant, dacă nu dificil, duminică, acasă, cu Steagu Roșu Colacu.

De precizat că în etapa din weekendul trecut băieții din Puntea de Greci au apărut în ”straie noi”, grație unui echipament nou, oferit de sponsorul grupării, o firmă de cablu, din zonă. Altfel, terenul a lăsat mult de dorit, lucru ce se poate vedea foarte ușor și din fotografia de grup...

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii