3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

meci001colacubucurestiinoi0Steagu Roșu Colacu a avut zi liberă duminică, la Promoție. Dar băieții nu au putut sta departe de terenul de fotbal și au susținut un amical, în compania celor de la Bucureștii Noi. A fost un joc în care s-au marcat opt goluri. Duminică, ”stegarii” au o deplasare interesantă! 

 

Steagu Roșu Colacu - Viitorul Bucurestii Noi 6-2
Au marcat pentru Colacu: Lucian Niculae – 2, Didică Stanciu -2, Ionuț Nedea, Petre Ovidiu

Colacu: Constantin Bucurel, Manea Adrian, Păncescu Adrian, Pandele Marian, Ionescu Robert (cpt) Trandafir Adrian, Trandafir Bogdan, Niculae Lucian, Dima Liviu, Stanciu Didică.

Au mai jucat: Niculae Marius, Nedea Ionuț, Buia George, Ioniță Alexandru, Dumitra Adrian, Ene Valentin, Petre Ovidiu. 

Alături de băieți a fost şi de această dată sufletul echipei, Vasile Niță! 

Victorie lejeră pentru Steagu Roșu Colacu, formație care se pregătește de un duel tare în Liga a 6-a, seria Sud, în deplasare, la Neajlovul Puntea de Greci. Interesant de precizat că la finalul jocului cu Bucureștii Noi, oaspeții au vrut să afle dacă echipa din Colacu joacă în prima ligă dâmbovițeană.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii