5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

colacuechipa2019Steagu Roșu Colacu, echipă care activează în Promoție, Seria Sud, se pregătește pentru reluarea sezonului. Duminică, prima acțiune! Cine a venit, cine a plecat și ce planuri are formația din sudul județului, despre toate vorbim în articolul de față.

Duminică, de la ora 10:00 se strigă adunarea, la Colacu! Formația din Promoție Sud și-a propus ca la finele sezonului să fie cât mai aproape de locul 1! Un obiectiv îndrăzneț, dar realizabil, dacă ținem cont de rezultatele din ultimele meciuri oficiale. În plus, de la echipă nu a plecat nimeni, dar există noutăți! Din ligile superioare! Astfel, la Steagu Roșu Colacu au sosit doi jucători din Liga a 4-a: Adrian Manea (Gura Șuții) și Ionuț Ionescu (Unirea Răcari). Totodată, la echipă au venit și câțiva fotbaliști de la Onoare: Adrian Păncescu, George Buia și Valentin Muller, plus Marian Barbu. Din informațiile primite, echipa din Colacu își mai dorește cel puțin trei achiziții: un portar, un mijlocaș și un atacant.

Pentru duminică este programată vizita medicală și, dacă vremea va permite, primul joc-antrenament, la baza proprie. Săptămâna viitoare va fi și primul amical al iernii. Cei de la Colacu își doresc meciuri de pregătire cu cât mai multe formații din eșaloanele superioare.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii