1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fortiszapada12Încă una dintre echipele mici s-a grăbit şă-şi reia pregătirile pentru sezonul ce stă să înceapă! Gruparea din județul Dâmbovița are un obiectiv clar, promovarea! Formația și-a stabilit, deja, primul amical, din această iarnă! Altfel, antrenamente se fac încă de pe 6 ianuarie! 

 

Fortis Valea Lungă - liderul seriei Nord, Liga a 6-a, are un singur gând: promovarea în Liga a 5-a! Primul antrenament a avut loc pe 6 ianuarie. Primul meci amical este programat însă pe 27 ianuarie, pe teren propriu, în compania Cetăţii Târgovişte. În funcţie de programul Cupei României - Fortis fiind calificată pentru faza următoare, vor mai fi stabilite încă două meciuri de pregătire, cu echipe din zonă.

Foto (facebook)


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii