4.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

meci001valealunga367Duminică, la peste... 30 de grade la umbră, iese şi „liga mică” în iarba verde, dacă nu cumva o fi... arsă de soare! Necaz mare în Nord - unde s-a retras o echipă şi seria a rămas în 12! Vezi detalii despre prima etapă! Succes, grupărilor din ”liga mică”! 

 

Două serii scurte, una cu 12 echipe, alta cu 14. Două serii care ar fi putut să-şi dispute meciurile sâmbăta, în paralel cu Liga a 4-a, măcar pentru a nu mai chinui brigăzile de arbitri şi aşa incomplete, plimbate pe arşiţă sau ploaie, de la Nord la Vest sau cum mai bate vântul... Cum spuneam, Victoria Văcăreşti 2017 s-a retras cu doar două zile înainte de start! Seria Nord rămâne în doar 12 echipe, dar Emil Tudor refuză pur şi simplu să refacă programul conform „tabelei Berger cu 12”, preferând ca două echipe să stea etapă de etapă! Ba mai mult, putea la fel de bine să reechilibreze balanţa, trecând Universitatea Băleni în seria Nord, dar cine să înţeleagă, dacă omul o ţine fix, pe al lui!

Etapa 1 - 2 septembrie, ora 14,30
Seria NORD
Seria... mică, cu doar 12 echipe - ceva curios, mai ales că cele incomplete, de ani buni, erau cele din Sud sau Vest! Una în care, obligatoriu, vom avea cuplaj, la Valea Lungă, dacă nu cumva Unirea Ogrea a fost... exilată şi nu ştim noi! Dacă „problema”... de la Văcăreşti s-a rezolvat, iar la Cătunu a... picat bine , Fortis Valea Lungă şi Unirea Ogrea musai să joace în cuplaj, ori la matineu, ori obligate să-şi monteze... nocturnă! Greu de anticipat care ar fi meciul zilei, dar pare mai simplu să-l găsim pe cel de „solist”, dacă nu cumva ne înşelăm în privinţa întâlnirii de la Vlădeni... În rest, doar... inspiraţia de moment şi „starea de spirit” a... arbitrilor - obosiţi şi plimbaţi de drum, după alt meci, sufocaţi de caniculă, dacă nu cumva şi... „muştruluiţi” …

Comerţul Viişoara - Victoria Văcăreşti 2018
Gaz Metan Vlădeni - Voinţa V.Voievozilor
Vârcolacii Comişani - Olimpicii Ulmi III
Gloria Bucşani - Unirea Ogrea
Rapid Gemenea - Muscelul Văleni
Fortis V.Lungă şi Viitorul Pietrari stau

Seria SUD
... Continuând ideea de mai sus, daţi-ne voie să mai întrebăm încă o dată, cam ce garanţii mai pot avea echipele - fără a diminua din valoarea şi prestanţa unor arbitri - dacă meciurile vor fi conduse „în fugă”? Am văzut la faţa locului, cum unii dintre fluieraşi vin şi cu... o jumătate de ceas întârziere, nemâncaţi, obosiţi, transpiraţi de pe drum şi... aruncaţi în teren, pe caniculă, pentru încă două ceasuri. Dacă nu cumva mai apar... confruntările, contestaţiile, certurile, neînţelegerile de regulament, „hârjonelile” şi toate cele... Trecând peste... „meniul” oferit de organizatori, să vedem la ce ne aşteptăm în programul din Sud... Necaz mare cu echipa a doua sau prima din Cătunu - poate doar Emil Tudor ne lămureşte care este... prima şi care a doua, cea bună şi cea „inventată”! Cine a intrat pe „dambovitapenet.ro” a văzut deja postată știrea: Săgeata Cătunu - programată să joace cu St.Roşu nu se prezintă la Colacu, pentru că n-ar avea jucători! Nu ştim prea multe, nici nu vrem să intrăm în „gospodăria” altora, dar cu certitudine că ceva este „putred” pe... „axa” Cătunu - AJF Dâmboviţa şi acel „ceva”... miroase! Oricum, până la urmă s-a adeverit informaţia: St.Roşu Cătunu stă în prima etapă! Să mai notăm revenirea Crevediei - pentru a treia oară (!) - în campionatul dâmboviţean. N-ar fi singura revenire, pentru că Bilciureşti, Colacu, Cojasca sau Puntea de Greci sunt cunoştinţe mai vechi din fotbalul judeţean, aşa că la „noutăţi” n-ar fi decât Voinţa Creţu - din „zona” Ciocăneşti!

St.Roşu Colacu - Săgeata Cătunu 1975
Neajlovul Puntea de Greci - Dacia Hulubeşti
Gaiţa Bilciureşti - Voinţa Crevedia 2010
Sportul Cojasca - Viitorul Gura Foii
Viitorul Cuza Vodă - Univ.Băleni
Săgeata Cătunu 1975 - Avântul Produleşti
Voinţa Creţu - Juniorul Ciocăneşti

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii