3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

emiltudor211După... aşa zisa „reparaţie morală” faţă de Victoria Comişani - reprimită în Liga a 5-a, Emil Tudor mai face un pas înapoi şi încearcă reabilitarea în faţa membrilor afiliaţi, după gafele din toamnă! Vezi despre ce este vorba! O localitate, cu două echipe, cu (aproape) același nume!

 

Ultima gafă a lui Emil Tudor a cam pus pe jar „fotbalul mic” şi nu numai! Scriam zilele trecute că... „s-a furat o echipă”! Ei bine, cu de la sine putere, preşedintele Emil Tudor dezafiliase echipa Săgeata Cătunu, care achitase taxa de participare pentru anul calendaristic 2018 şi chiar activase în campionatul Ligii a 6-a, seria Sud, în returul ediţiei 2017-2018! În momentul în care patronul echipei a aflat că nu va intra la tragerea la sorţi pentru stabilirea ţintarului s-a prezentat la AJF, unde a primit vestea că Săgeata Cătunu a fost... dezafiliată, fără un niciun motiv! Nu vrem să intrăm în amănunte, cert este că tot peste noapte a apărut... Săgeata Cătunu 1975, echipă la care, din câte am aflat, toţi jucătorii de la Săgeata Cătunu s-au transferat în grup. Din sursele noastre, niciunul nu vrea să mai joace pentru pentru Săgeata Cătunu, admisă după lungi tergiversări, în seria Vest a Ligii a 6-a! Astfel că în prima etapă, programată duminică, 2 septembrie, de la ora 14,30, St.Roşu Colacu nu va mai sta, ci va primi vizita... Săgeţii Cătunu. Asta în vreme ce Săgeata Cătunu 1975 va juca pe teren propriu cu Avântul Produleşti. Iar în etapa a 11-a, din 11 noiembrie vom avea derbiul local: Săgeata Cătunu 1975 vs Săgeata Cătunu!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii