1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001cetateatgv20Și ce victorie! În deplasare, la Valea Voievozilor, acolo unde Bogdan Marius (alias Amer1knu) a petrecut 20 de ani... Cetatea Târgoviște este la prima victorie, în acest sezon, în Promoție Nord.


VALEA VOIEVOZILOR – CETATEA TARGOVISTE 0-6 (0-2) – Un meci la discretia oaspetilor, veniti tocmai de la... Targoviste! Cetatea Targoviste isi trece astfel in cont prima victorie din sezon, dupa un joc in care au marcat prin Mihai Daniel Condurache (2) Eugen Stroe (2), Dan Petre și Lucian Beleaev.

meci001cetateatgv19

Interesanta si postarea lui Bogdan Marius, din aceasta dimineata, pe care o redam, integral: “Azi mă așteaptă cel mai greu meci din viața mea... După 20 de ani petrecuți la Voința (Luceafărul) Valea Voievozilor, sunt nevoit ca azi să-i înfrunt cu echipa pe care am clădit-o, Cetatea Târgoviște 1396. Nu mă interesează scorul meciului...doar calitatea unui joc curat, chiar dacă terenul de acolo nu permite condiții optime. Îi prețuiesc pe toți foștii mei colegi, chiar și pe cei mai rău intenționați...și îi asigur de considerația mea eternă. Nea Dinu, omul care trăiește pentru fotbal, e un om la care țin foarte mult, considerându-l ca un părinte...și știe că am ales drumul acesta pentru că am alte principii când e vorba de fotbal.”

meci001cetateatgv22

Dupa meci, Bogdan Marius ne-a declarat ca echipa Cetatea Targoviste 1396 a jucat in memoria tatalui lui Eugen Stroe (atacant la noua formatie targovisteana), plecat dintre noi in urma cu cateva zile... Dumnezeu sa il odihneasca!

meci001cetateatgv21

Foto: Bogdan Marius (Amer1knu)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii