1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gloriabucșani2020fDupă numai un tur în Liga a 5-a, Gloria Bucșani și-a apărat... Onoarea cu succes, terminând sezonul de toamnă pe locul 3, la doar 6 puncte de liderul seriei Sud - Voința Crețu (45p) și la 4 de Libertatea Urziceanca. Dincolo de programul returului - destul de avantajos pentru Gloria, la Bucșani nimeni nu și-a pierdut speranța promovării! În primele meciuri de pregătire, Gloria a obținut două victorii și o remiză!



St.Roșu Colacu - Gloria Bucșani 4-5
Au marcat: Lucian Niculae 2, Ionuț Nedea, Robert Ionescu - Octavian Stroe 3, Nicușor Știrbescu și Tiberiu Stroe.

A urmat victoria de la Flacăra Șuța Seacă - liderul seriei Nord, scor 7-5 (pentru Gloria au marcat Nicușor Știrbescu 3, Octavian Stroe 2, Tiberiu Stroe și Silviu Stoica.

Pe trenul sintetic din zona Parc - Vest, Ploiești, Gloria a dispus de Energia Pietroșani (PH) cu 6-5 (Octavin Stroe 2, Tiberiu Stroe, Nicușor Știrbescu și Alexandru Ionescu).

Urmează încă trei meciuri amicale: duminică, 16 februarie - la Viitorul Gheboaia, pe 23 februarie - la Luceafărul Dărmănești și 1 martie - la Dentaș Tărtășești.

Să mai notăm că și ”satelitul” - Gloria Bucșani II -  a jucat duminică, la Viitorul Gorgota, scor 3-3.

Foto - facebook: Energia Pietroșani - Gloria Bucșani

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii