1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

valeamare2020fOnoare / Cu siguranță că mulți dintre fotblaiștii de la Flacăra Valea Mare nici nu știu bine cu câte puncte au încheiat sezonul de toamnă! Mai în glumă, mai în serios, a fost o adevărată sarabandă a depunctărilor și revenirilor, astfel că la sfârșitul turului Flacăra a rămas cu 3 puncte penalizare, după meciul de  Cupă cu Recolta Gura Șuții! Oricum, ideea promovării n-a fost abandonată, chiar dacă liderul - Flacăra Zăvoiu are 5 puncte avans, pentru că ar mai fi în joc încă... 45 de puncte.



Până la reluarea sezonului competițional, Flacăra Valea Mare - locul 3 în seria Vest, trage tare, la propriu și la figurat, în amicale. Duminică, pe teren propriu, au învins, după un meci cu 8 goluri, pe FC Potlogi - tot din aceeași serie.

Flacăra Valea Mare - FC Potlogi 5-3
Au marcat pentru învingători: Ionuț Ioana 2, Alin Stănică, Alex Petrică și Andrei Moraru.

Flacăra Valea Mare a mai jucat încă două meciuri amicale, ambele câștigate: 5-0 cu Olimpia Morteni (Alex Petrică 3, Mihai Dragotă și Andrei Moraru), 6-1 la Dinamo Odaia Turcului (Andrei Moraru 2, Eremia Mihai 2, Adrian Mihuț şi Ionuț Ioana). Duminică, 16 februarie, Flacăra întâlnește liderul seriei Sud - Voința Crețu.

Foto - facebook

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii