1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ibrianutricounou443Deşi „lupii” lui Ionuţ Vintilă debutează abia sâmbătă în Liga a 8-a engleză - pe teren propriu, împotriva celor de la Northwood, FC România „punctează” deja! Intră să vezi despre ce este vorba! Succes, tuturor, în noul sezon! 

 

Este cunoscută, deja, relaţia de prietenie dintre FC Romania şi... Rapid Ibrianu - echipă dâmboviţeană care activează, după cum ştiţi, în Superliga B prahoveană. Ei bine, deşi bugetul echipei lui Ionuţ Vintilă nu se compară nici pe departe cu cel al majorităţii colegelor din Liga a 8-a, zilele trecute, „lupii” le-au mai făcut un cadou „rapidiştilor” din Ibrianu: încă un rând de echipament! „Sperăm să ne poarte noroc în noul sezon, ceea ce le dorim şi noi elevilor lui Ionuţ Vintilă”, ne-a transmis unul dintre oficialii echipei din Ibrianu. Duminică, în prima etapă a Superligii B Prahova, Rapid Ibrianu a jucat până la urmă cu Intersport Filipeştii de Târg: „Ne-am bucurat de începerea campionatului, dar când ratezi faze lucrate frumos şi te vezi condus, de multe ori chiar nu mai înţelegem fotbalul”, se notează pe pagina „rapidiştilor”, după un 4-4 „ca la teatru”!

Foto (facebook)


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii