1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ibrianufcromWeekendul care urmează programează prima etapă în Superliga B prahoveană, unde activează şi echipa dâmboviţeană Rapid Ibrianu. Intră să vezi din ce motiv nu va juca în prima etapă a noului sezon competiţional, Rapid Ibrianu!

 

La finele acestei săptămâni este programată, aşa după cum deja v-am informat, prima etapă a Superligii B prahovene, eşalon în care evoluează cu succes şi Rapid Ibirianu. Şi totuşi, echipa dâmboviţeană nu va debuta în noul sezon competiţional duminică, pentru că Viitorul Ariceşti Răhtivani - adversarul din prima etapă, a soliciat amânarea meciului, urmând să fuzioneze cu Intersport Filipeştii de Târg. Aşa că primul meci oficial din sezonul 2018-2019, pentru rapidişti, se va derula abia în etapa viitoare, în deplasare - la Brădetul Ştefeşti.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii