1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tomsani1889Indiferent care ar fi opiniile, noi credem că Viitorul „a tras” de fiecare punct, fiind conştientă că la final rebuie să fie „cea mai bună echipă de pe locul 2”! O echipă mică, ambiţioasă, dar pusă pe fapte mari! Intră să vezi câteva amănunte legate de nou promovata în Liga a 5-a - o premieră pentru satul Costeştii din Vale!

 

Viitorul Tomşani a terminat pe locul secund în seria Vest - divizia „mică” a Ligii a 6-a, cu 42 de puncte, la doar 3 puncte de Flacăra Valea Mare, care a promovat de pe prima poziţie. Promovarea este cu atât mai merituoasă, cu cât contracandidata este Cetatea Târgovişte - locul secund în seria Nord, o echipă cu condiţii cu mult peste cele ale Viitorului. Cum Tomşaniul nu dispune de un teren de joc care să întrunească tote condiţiile regulamentare - mai ales în anotimpurile ploioase, îşi desfăşoară meciurile din organizare proprie la Poronica, pe terenul echipei Progresul Mătăsaru - Liga a 4-a.

Felicitări, Cătălin Badea, George Marcel, Marius Stan, Biţă Ionescu, Valentin Badea, Alex Ene, Petre Prodan, Ştefan Ene, Gabriel Gabriel, Cornel Florin, Pavel Pîrvu şi toţi care au pus umărul - mai mult sau mai puţin, la promovare

Foto (facebook): Viitorul Tomşani - nou promovată în Onoare

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii