4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci001valealunga367Ieri, am asistat la un meci cu mult peste nivelul Ligii a 6-a, din Nord - o serie care, indiferent ce s-ar spune, nu se compară nici pe departe cu Sudul. Fără incidente, fără... contestaţii și  cu echipe care şi-au disputat punctele în teren, nu la... CCD!

 

Fortis Valea Lungă - Petrolul Iedera 5-1 (1-0) * Un meci despre care, dincolo de rezultatul final, a meritat să fie catalogat ca fiind confruntarea zilei! Oaspeţii au reușit ca în retur să țină trena primelor două clasate, fiind în „umbra”... promovării. Ieri, însă n-a mai arătat aceeaşi vigoare decât în prima jumătate a meciului. De altfel, imediat după revenirea de la vestiare, gazdele au pus piciorul în... prag, după care s-au impus categoric. Să nu trecem totuşi cu vederea şi cele 3-4 ocazii clare de gol ale Fortisului - dintre care două s-au încheiat în... stâlpul porţii. Una peste alta, dincolo de orice speculaţii, Fortis Valea Lungă merită unul dintre locurile vacante ale Ligii a 5-a, cel puţin din două motive: echipa are stabilitate financiară, dar mai ales are condiţii de Liga a 4-a! Şi cine nu crede, nu are decât să se convingă: Fortis Valea Lungă care are deja... 4 echipe în campionatul judeţean, n-are la activ nicio contestaţie, deşi putea câştiga lejer - din ceea ce a văzut subsemnatul, cel puţin... 4-5!


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii