1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoi986vAntrenorul Chindiei, Emil Săndoi, a prefațat în termeni rezervați meciul cu AFC Hermannstadt, din etapa a patra a Ligii I, programat astăzi, ora 18.00, la Ploiești. "Băieții s-au pregătit bine, nu avem ce să le reproșăm. Ne așteaptă un joc dificil, vedeți că Hermannstadt și-a permis să pună pe liber trei jucători care au fost titulari.”



”Întâlnim o echipă care și-a vândut scump pielea la Cluj, după nouă meciuri fără înfrângere. Toți jucătorii sunt apți, mai rămâne problema lui Cherchez, care nici acum nu este recuperat pe deplin", a declarat tehnicianul Chindiei, citat de pagina de Facebook a clubului.

Echipa târgovișteană a strâns patru puncte în trei etape și ocupă locul 7 în clasament. După jocul cu Hermannstadt, de la Ploiești, vor urma două deplasări, la CFR Cluj și FC Botoșani.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii