1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chimdiamiovenibicafcchindiaChindia și-a regăsit, la final de sezon, ritmul din toamna anului trecut. Cu trei victorii, în ultimele patru meciuri oficiale, 3-1 cu Clinceni, 2-0 cu FC Voluntari și 2-0 cu CS Mioveni, ultima chiar în turul barajului pentru menținerea în Liga I, Târgoviștea e la un pas de îndeplinierea obiectivului.Echipa a arătat bine în aceste jocuri, dar n-a făcut-o rău nici la Iași (0-1), unde a fost dezavantajată de deciziile arbitrilor, ca și în alte jocuri din play-out. "Mai avem un meci de jucat şi încă nimic nu este rezolvat. Când primeşti o astfel de şansă nu poţi să te dai la o parte, trebuie să profiţi la maximum de ea şi noi asta încercăm să facem. Şi ei au pierdut promovarea în ultima etapă, au avut jocul în mână şi şansa să facă un egal şi să fie în Liga I”, a declarat Daniel Florea, unul dintre cei mai experimentați jucători ai Chindiei, după victoria cu Mioveni. Returul, practic meciul decisiv pentru menținerea în Liga I, se dispută miercuri, ora 18.30, la Mioveni.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii