0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chimdiamiovenibicafcchindiaOvidiu Bic (26 ani) a fost cel mai bun jucător al manșei tur din barajul Chindia - CS Mioveni, conform deținătorilor de drepturi TV. Bic a deschis scorul în minutul 14, pe ”Ilie Oană” și a avut, per total, o prestație foarte consistentă în victoria care o ține pe Chindia foarte aproape de Liga I."Am avut un meci greu, consider că am făcut un joc bun, nu cred că le-am dat prea multe şanse, ocazii de gol, suntem foarte fericiţi că am câştigat, am luat un avantaj bun, de două goluri, dar nu este încă jucată salvarea. La meciurile astea cred că se echilibrează valorile, dar cred că s-a văzut puţin diferenţa, am fost mai concentraţi şi am reuşit să marcăm două goluri, apoi am controlat jocul. Trebuie să mergem la Mioveni şi să tratăm jocul foarte serios pentru că nu e jucată salvarea", a declarat jucătorul împrumutat vara trecută de Chindia de la Universitatea Craiova. Returul barajului va avea loc miercuri, ora 18.30, la Mioveni.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii