5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci001gazmetandinamoDeclarația de mai sus aparține lui Justin Ștefan - secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, după situația de la clubul Dinamo, care a dus la amânarea meciului de aseară, reprogramat din etapa a 3-a play-out. Probabil că la fel se va întâmpla și cu meciul din weekend (n.r - Chindia vs DInamo, la Ploiești).




”Probabil că la fel se va întâmpla și cu meciul din weekend. Nu are sens să demarăm alte investigații la nivel sportiv. Cel mai mult contează sănătatea jucătorilor în acest moment. Soluții pentru competiția sportivă cu certitudine vom găsi. Ca scenariu de reprogramare pentru meciul Dinamo - Chindia ar fi 29 iulie. Este posibil să extindem jocurile de baraj, să ne ducem la altă dată. Erau programate pentru 9 și 12 august, iar acum lucrăm deja cu alte date, 15 și 18 august. Despre declarația președintelui Politehnica Iași, că ar fi o strategie a celor de la Dinamo, pentru a câștiga timp și cunoaște celelalte rezultate, tocmai de aceea vom grijă să devansăm meciurile din play-out, pentru a permite desfășurarea în ordine a etapei, respectiv a jocurilor ce trebuie reprogramate în cazul clubului Dinamo”, a mai adăugat Justin Ștefan.


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii