1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

botosanichindia21Focarul de coronavirus dă peste cap programul play-out-ului Ligii I. Dubla Chindiei cu Dinamo, programată joi și duminică, săptămâna asta, a fost amânată de LPF, după ce șase jucători ai lui Dinamo au fost depistați pozitiv, la testele covid 19. Mai grav este că la acest moment nu există date disponibile pentru reprogramarea acestor jocuri.



Ieri, a fost avansată data de 29 iulie, pentru restanța Dinamo - Chindia, însă în programarea de astăzi a etapei a 12-a din play-out, în aceeași zi Chindia va întâlni Academica, la Clinceni. Conform ultimelor informații, actualul sezon s-ar putea întinde până spre 20 august, cu tot cu barajul de promovare în Liga I.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii